8.500 TL sistem toplama

2K düşünmüyorum yazdığınız için onu yazdım hocam. 5700XT ve R7 2700 alırsanız 1080P oyunlarda High/Ultra ayarlarda oynamazsanız darboğaz yapabilir. 5700XT daha çok 2K için üretilmiş bir kart gibi.

FPS 60'ın altına inmediği sürece zaten ayarları köklüyorum ben ama tam yararlanamayacaksam 2K monitör alabilirim.

R5 3600 Stok soğutucuları OC yapmayacaksanız yeterli gelecektir diye düşünüyorum.

Hocam sakin ol. Sonuna kadar haklısın. "OYUN" oynamak için I7 ve R7 segmenti çok gereksiz. Mühendis olan biri ya da video render alan biri ya da çok üzt düzey bir sistem toplamak isteyen biri bu işlemcilere yönelebilir. Fakat, amaç "OYUN" oynamak olduğu için asıl performansı veren ekten ekran kartına yönelmek en mantıklısı. RTX 2060/ 2060 super alıp 100 üzeri FPS almak var, üstüne Ray tracing kullanmak var. Diğer tarafta 1660ti alıp daha az performans almak var. Neden ? Çünkü işlemci kullanımı Ryzen 7'de daha az . Allah aşkına ben yazarken sinirden çatladım sen nasıl dayandın hocam.

R5 3600 Stok soğutucuları OC yapmayacaksanız yeterli gelecektir diye düşünüyorum.
Forumda gördüğüm kadarıyla herkes şikayetçi o fandan stock ayarlarda bile yetersiz geliyormuş 3.nesil ryzenlerde fazla ısınıyor zaten 1 ve 2ye göre.

Forumda gördüğüm kadarıyla herkes şikayetçi o fandan stock ayarlarda bile yetersiz geliyormuş 3.nesil ryzenlerde fazla ısınıyor zaten 1 ve 2ye göre.
Ben de soğutucu almayı düşünüyordum R5 3600 için fakat OC yapmayacaksanız yeterli olur diyenler oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…