Hocam tek tek alırsan bu bütçeye RTX 2060 sığıyor bence iyi düşün. Çünkü attığın sistem kesinlikle bu bütçeyi hak etmiyor sadece monitör ve RAM iyi.
Onlar hariç demenin sebebi elinde olması mı yoksa onları beğenmen mi? Kasa kötü çünkü önermem onu. Şöyle bir sistem bırakıyorum hocam.Teşekkür ederim hocam bütçenin 100 TL altına RAM monitör ve kasa hariç diğer parçalarla sistem önerebilir misin zahmet olmazsa.
Onlar hariç demenin sebebi elinde olması mı yoksa onları beğenmen mi? Kasa kötü çünkü önermem onu. Şöyle bir sistem bırakıyorum hocam.
toplam: 8754 TL. Eğer pahalı geldiyse indirmene yardımcı olurum ancak bu hali gayet iyi oldu diye düşünüyorum.
Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400F Altı Çekirdek 2.90 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.334,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Asus PRIME H410M-F Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus PRIME H410M-F Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com GeIL 16GB(2x8) Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 Ram (GASB48GB3000C16ASCX2)
GeIL 16GB(2x8) Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 Ram (GASB48GB3000C16ASCX2) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM650-GVII 650 W Power Supply özelliklerini incele, 1.908,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN N5 MF 4x120mm RGB FANLI MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung 860 EVO MZ-76E500BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Zotac Gaming GeForce RTX 2060 ZT-T20600K-10M 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zotac Gaming GeForce RTX 2060 ZT-T20600K-10M 192 Bit GDDR6 6 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Philips 242E1GAJ/01 23.8" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam önerdiğim sistem tam olarak 8500 TL. Şiddetle tavsiye ederim.Hocam kasayı kendime toplamıyorum maalesef tam olarak 8600 TL bütçe var 10 20 TL oynar ya da oynamaz. Arkadaşımın asıl amacı ise beyaz sade bir sistem toplamak performansa pek önem vermiyor zaten oynadığı oyunlarda LoL CS:GO Valorant tarzı oyunlar o yüzden söylemiştim ayrıca farklı sitelerden toplanılacaksa bütçe 8500 TL oluyor.
Hocam önerdiğim sistem tam olarak 8500 TL. Şiddetle tavsiye ederim.
Hocam asıl bunu değerlendirmeli bence. Çünkü önerdiğim sistem hem performans hem de görsellik konusunda mutlu eder.Hocam öncelikle teşekkür ederim sisteminizi gördüm ancak arkadaşımın niyeti performanstan çok görsellik yönünde bu yüzden değerlendireceğini sanmıyorum.
Hocam asıl bunu değerlendirmeli bence. Çünkü önerdiğim sistem hem performans hem de görsellik konusunda mutlu eder.