8.699 TL'ye Samsung Galaxy M34 5G

Konuyu indirim kategorisinde açman gerekmez miydi sanki?

Kaç yıl güncelleme alacak telefon?
AndroidUpdateTracker'da yer alan verilere göre bu telefon Android 17'yi alacakmış. İlk olarak 2023'te Android 13 ile satışa çıkmış. Bu da daha bir üç-beş sene destek alacak anlamına geliyor sanırım. Ardından tamamen ıskartaya çıkıncaya dek bir beş sene daha kullanılır.

Bu telefon 10.000 TL'si olan için genel kullanımda iyi telefon. Sizde benim gibi fakirseniz, istediğiniz zaman değil, fırsatını bulunca almalısınız. Çünkü şuan bu telefon fiyatına göre uygun. Herkes almaya başlayınca fiyatı yükselir.

Samsung S9'dan iyi midir peki?
S9 eski sürüm telefon çıkarken android 8 ile çıktı yükseltilebilir sürümü android 10. Şimdi baktım 2018 de çıkmış telefon.

Son düzenleme:
Bu telefon 10.000 TL'si olan için genel kullanımda iyi telefon. Sizde benim gibi fakirseniz, istediğiniz zaman değil, fırsatını bulunca almalısınız. Çünkü şu an bu telefon fiyatına göre uygun. Herkes almaya başlayınca fiyatı yükselir.

S9 eski sürüm telefon çıkarken Android 8 ile çıktı yükseltilebilir sürümü Android 10. şimdi baktım 2018 de çıkmış telefon.

Samsung S9 çıktığında serinin en üst versiyonu idi ve halada pek çok akıllı telefondan üst seviye bendeki 6 yılık telefonun bataryası bile ilk gün ki gibi, metalik kasa, kablosuz şarj vs. ne arasan var, fotoğraf ve video çekimleri derseniz ona keza pek çok akıllı telefonun 60-100 MP'lik çekimlerinden bile daha güzel benim gördüğüm, onun için sordum bu telefonu bilipte kullananlar bu telefon daha iyi diyebilir mi diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı