8+8 pin GPU kablosu 2 ayrı 8 pine çevirilebilir mi?

Lyzen

Centipat
Merhaba, kasamı beyaz ağırlıklı topladığım için beyaz uzatma kabloları aldım ancak aldığım kablo setinde 8+8 pin GPU kablosu bulunmamakta, 2 ayrı 8 pinli PCI-e kablosu bulunmakta. PSU’dan gelen 8+8 pinli kabloya 2 ayrı 8 pinli kabloyu takabilir miyim?

Ekran kartım 8+6 pin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu cevabı verebilmek kolay değil. Öncelikle resim gerekmekte, net bir tavır koyabilmek adına. Neden istediğimi soracak olursanız, ben genelde yaptığım sistemlerde EVGA marka PSU'lar kullanırım. Benzer sorunlar olduğunda, benzer soruları sorarım. Aynı marka PSU'larda bile farklılık gösterebilmekte. Kaldı ki siz PSU+ başka marka model uzatma kabloları kullanmak istemektesiniz. Uyum sağlayıp sağlamayacağına ilişkin derin şüphelerim var.
NOT; Yakın zamanda bir kardeşim X99 anakartını yaktı. Sırf bu soruyu sormayıp, mantık yürüterek olacağını düşündüğü için. 1500 TL şu an çöp :(

Bu cevabı verebilmek kolay değil. Öncelikle resim gerekmekte, net bir tavır koyabilmek adına. Neden istediğimi soracak olursanız, ben genelde yaptığım sistemlerde EVGA marka PSU'lar kullanırım. Benzer sorunlar olduğunda, benzer soruları sorarım. Aynı marka PSU'larda bile farklılık gösterebilmekte. Kaldı ki siz PSU+ başka marka model uzatma kabloları kullanmak istemektesiniz. Uyum sağlayıp sağlamayacağına ilişkin derin şüphelerim var.
NOT; Yakın zamanda bir kardeşim X99 anakartını yaktı. Sırf bu soruyu sormayıp, mantık yürüterek olacağını düşündüğü için. 1500 TL şu an çöp :(
Güç kaynağım High Power 850w Gold tam modüler, şu an uzatma kablolarından 24 pinli olanı anakartıma takılı, umarım güzel görüntü elde etmek için bende aynı şeyi yaşamam :) , çok geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı