8+8 pinli ekran kartına 2x 6+2 pin bağlama

mallybu72

Kilopat
Katılım
23 Haziran 2015
Mesajlar
36
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu hafta içi bir sistem toplayacağım. Toplayacağım sisteme MSI GTX 1080 Armor veya EVGA GeForce GTX 1080 FTW DT GAMİNG ACX3 takacağım. MSI'da 8+6 pinli güç girişi var EVGA'da 8+8. Almayı düşündüğüm güç kaynağı ise AEROCOOL KCAS 600w 80+ Bronze.
Güç kaynağında PCI-Express Çıkışları: 2x 6+2 yazıyor. Bu güç kaynağını bu kartlara bağlayabilir miyim? Ya da bağlarsam nasıl bağlamalıyım. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
 
O güç kaynağında zaten 2 tane PCI-e 6+2=8 pin connector var. Ürünler eline ulaştığında zaten bu konuyu açmaya hiç de gerek yokmuş diyeceksin.
 
Grafik kartı besleme konnektörlerinin 6+2 şeklinde olması farklı kombinasyonlara elverişli olması ile alakalıdır. Bu sayede sadece 6 ya da sadece 8 pin konnektörler yerine hibrit tarzda daha az konnektör sayesinde ürünün imal edilirken harcanan kaynak miktarı azalır hem de kullanıcıya daha esneklik payı sağlar.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı