8.800 TL bütçe ile monitör dahil sistem toplama

Albatros1998

Hectopat
Katılım
14 Nisan 2020
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
8800 TL bütçe ile monitör dahil sistem toplamak istiyorum. Oyunlarda güzel bir performans almak istiyorum ve 144 Hz veya 240 Hz monitörlerde FPS ayarlama sorunu yaşamak istemiyorum. Ekran kartı olarak RTX 2060 Super'i düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Öncelikle teşekkür ederim, aklımda şu soru kaldı izlediğim sistem toplama videolarında "darboğaz" hep sistem ararken Ryzen 5 3600 seçmeye çalıştım. Yanlış mı yaptım acaba?
 
Öncelikle teşekkür ederim, aklımda şu soru kaldı izlediğim sistem toplama videolarında "darboğaz" hep sistem ararken Ryzen 5 3600 seçmeye çalıştım. Yanlış mı yaptım acaba?

Ryzen 5 2600X ile olan sistemde RTX 2070'le olan birlikteliğinde darboğaz neredeyse olmuyor diyebiliriz. Varsa da çok küçük bir hız aşırtma ile giderilebilir bir durum. Ryzen 5 3600 gerçekten güçlü ve oyun konusunda kendisini kanıtlamış bir işlemci. İnternette aklınızda olan ekran kartı ile hemen hemen her işlemcinin test videolarını/sonuçlarını görebilirsiniz. Bu şekilde araştırma yapmanızı öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı