8-9 bin TL 240 Hz monitör tavsiyesi

Hocam viewsonic almaya karar verdim. Fakat şöyle bir durumum var oyunda genellikle 240-320 arası FPS alıyorum ama yeni CS2 de bazı haritalarda bu 210-220 oluyor anlık freesync premium açılınca yırtılma olmadığını söylüyorlar fakat input lag artiyormus aynı şekilde bu monitörde olan purexp açınca freesync acilmiyormus freesync açmadan da çok fazla yırtılma olur mu sizce
 
Hocam ViewSonic almaya karar verdim. Fakat şöyle bir durumum var oyunda genellikle 240-320 arası FPS alıyorum ama yeni CS2 de bazı haritalarda bu 210-220 oluyor anlık FreeSync Premium açılınca yırtılma olmadığını söylüyorlar fakat input lag artiyormus aynı şekilde bu monitörde olan PureXP açınca FreeSync acilmiyormus FreeSync açmadan da çok fazla yırtılma olur mu sizce.

Hocam FreeSync'nin yaptığı imput lagin çok olacağını sanmıyorum ama belirttiğiniz maplerde FPS'i 200'e sabitleyip yirtilmalari azaltabilirsiniz bence.
 
XG2431, alabilecegin en iyi oyuncu monitorlerinden bir tanesi. Gecikme suresi gayet iyi. Ek olarak bu monitorde PureXP teknolojisi var ve bu teknoloji gayet iyi calisiyor, bu teknolojinin temel gorevi hareket bulanikligini azaltmaktir. Halk dilinde MPRT diye gecer, daha rahat anlasilmasi icin ben de o sekil ifade edeyim.

IMG_5210 (1) (1).png


PureXP aktif ettiginde parlaklik 200cd civarina dusuyor ama bu da kullanilamayacak derecede dusuk bir parlaklik seviyesi degil. Dersen ki parlaklik dusuk geliyor, o zaman acmazsin olur biter. Zaten bu teknoloji agirlikli olarak FPS oyunlarinda kullaniliyor, internet gezmelerinde ve singleplayer oyunlarda olmazsa olmaz bir ozellik degil.
 
Çok teşekkür ederim kardeşim eline ulaştığında deneyeceğim sadece FPS oyunlari oynuyorum benQ modelleriyle benzer bir teknolojiye sahipmiş fakat ilerleyen dönemlerde almami tavsiye edermisiniz BenQ geçeyim yok bu idare eder mi uzun süre
 

Geri
Yukarı