Satıcı çok önemli monitörde. Ben de Amazon'dan almıştım. Eğer ölü piksel falan çıkarsa Hepsiburada mırın kırın etmeden iade alır. Diğer firmalar sorun çıkarır. Pişman olursan da bu fiyata satarsın, zarar edeceğini sanmam.
O sitelerden aldıysan zor, vermezler paranı. Verirlerse de süründürürler. Ben bi kasa siparişi vermiştim farklı bir siteden. Aynı gün iptal etmeme rağmen param hesabıma 28 gün sonra geçti. Tam böyle dövizlerin arttığı bir dönemdi. Çok çakal ve art niyetli bu teknoloji siteleri.
O sitelerden aldıysan zor, vermezler paranı. Verirlerse de süründürürler. Ben bir kasa siparişi vermiştim farklı bir siteden. Aynı gün iptal etmeme rağmen param hesabıma 28 gün sonra geçti. Tam böyle dövizlerin arttığı bir dönemdi. Çok çakal ve art niyetli bu teknoloji siteleri.
1080p sarmadı hocam iade ettim. Bir de sıkıntı vardı monitörde. Hafta sonu geçsin darlarım artık. Sorgusuz sualsiz aldılar iadeyi neredeyse parayı da verirler umarım sıkıntısız.
İade birimine bizim tarafımızdan teslim edilecek ancak belirttiğim gibi finans süreci 7 iş günü kadar sürebilir bu da bizlik bir şey değil banka ile sizin aranızdaki süreçtir.
1080p sarmadı hocam iade ettim. Bir de sıkıntı vardı monitörde. Hafta sonu geçsin darlarım artık. Sorgusuz sualsiz aldılar iadeyi neredeyse parayı da verirler umarım sıkıntısız.
İade birimine bizim tarafımızdan teslim edilecek ancak belirttiğim gibi finans süreci 7 iş günü kadar sürebilir bu da bizlik bir şey değil banka ile sizin aranızdaki süreçtir.