8-9 Bin TL bütçe ile 2K monitör önerisi

Bütçe
8-9k
Arkadaşlar bu monitör mü yoksa MSI G274QPF Mİ YOKSA AOC mu?

Arkadaşlar bu monitör mü yoksa MSI G274QPF Mİ YOKSA AOC mu?
Hocam hepsiburada msi 7300 lira, hala neyi düşünüyosunuz anlamadım ben.

Bende alacağım fakat Dell G2524h iade ettim Gaming.Gen.TR hâlâ vermedi paramı 😀
O sitelerden aldıysan zor, vermezler paranı. Verirlerse de süründürürler. Ben bi kasa siparişi vermiştim farklı bir siteden. Aynı gün iptal etmeme rağmen param hesabıma 28 gün sonra geçti. Tam böyle dövizlerin arttığı bir dönemdi. Çok çakal ve art niyetli bu teknoloji siteleri.

Bende alacağım fakat Dell G2524h iade ettim Gaming.Gen.TR hâlâ vermedi paramı 😀
Neden iade ettin?

Son düzenleme:
O sitelerden aldıysan zor, vermezler paranı. Verirlerse de süründürürler. Ben bir kasa siparişi vermiştim farklı bir siteden. Aynı gün iptal etmeme rağmen param hesabıma 28 gün sonra geçti. Tam böyle dövizlerin arttığı bir dönemdi. Çok çakal ve art niyetli bu teknoloji siteleri.

Neden iade ettin?

1080p sarmadı hocam iade ettim. Bir de sıkıntı vardı monitörde. Hafta sonu geçsin darlarım artık. Sorgusuz sualsiz aldılar iadeyi neredeyse parayı da verirler umarım sıkıntısız.

İade birimine bizim tarafımızdan teslim edilecek ancak belirttiğim gibi finans süreci 7 iş günü kadar sürebilir bu da bizlik bir şey değil banka ile sizin aranızdaki süreçtir.

Böyle dedi Gaming gen müşteri hizmetleri.

1080p sarmadı hocam iade ettim. Bir de sıkıntı vardı monitörde. Hafta sonu geçsin darlarım artık. Sorgusuz sualsiz aldılar iadeyi neredeyse parayı da verirler umarım sıkıntısız.

İade birimine bizim tarafımızdan teslim edilecek ancak belirttiğim gibi finans süreci 7 iş günü kadar sürebilir bu da bizlik bir şey değil banka ile sizin aranızdaki süreçtir.

Böyle dedi Gaming gen müşteri hizmetleri.

Ya bıraksınlar, Hepsiburada akşam 8'de iade onaylıyor 9'da hesabıma yatıyor para. Bilerek bekletiyorlar parayı. Yakın arkadaşımda sıfır kondisyonda IPS 28inç 4K MSI monitör var uyguna bırakıyor. Cihaz 60Hz sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bıraksınlar, Hepsiburada akşam 8'de iade onaylıyor 9'da hesabıma yatıyor para. Bilerek bekletiyorlar parayı. Yakın arkadaşımda sıfır kondisyonda IPS 28inç 4K MSI monitör var uyguna bırakıyor. Cihaz 60Hz sadece.
Valla bilemiyorum hocam bakacağız artık sürece. Laptop için sonradan da sistem alacağım hocam konsol yok bende.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı