8-9 bin TL ekran kartı önerisi

Bütçe
9000
Yani hocam adamın ne yapacağına kalmış diyorum anlamıyorsunuz o kartla render almaya çalışsın da göreyim bende o performansı evet oyunda RX 6700XT daha iyi ama CUDA çekirdekleri bakımından RTX 3060'ın yanına yaklaşamaz.
İş için alınıyorsa ben zaten Nvidia öneriyorum. Ama yine de arkadaş ne için olduğunu belirtmemiş. Mesela neden i3 12. Nesil önerdiniz? Bu işlemci RX 6700 XT'yi besleyebilir mi? Saçma sapan bir işlemci. En az Ryzen 5 5600 alınmalı. Ya da İntel tarafından buna denk bir işlemci alınmalı. Saçma sapan öneri yapıp Cuda çekirdeği diye söyleniyorsunuz. Ekran kartı alınca sadece Cuda çekirdeğine mi bakıyorsunuz cidden?

İş için alınıyorsa ben zaten NVIDIA öneriyorum. Ama yine de arkadaş ne için olduğunu belirtmemiş. Mesela neden i3 12. nesil önerdiniz? Bu işlemci RX 6700 XT'yi besleyebilir mi? Saçma sapan bir işlemci. En az Ryzen 5 5600 alınmalı. Ya da Intel tarafından buna denk bir işlemci alınmalı. Saçma sapan öneri yapıp CUDA çekirdeği diye söyleniyorsunuz. Ekran kartı alınca sadece CUDA çekirdeğine mi bakıyorsunuz cidden?

Hocam ben toplu olarak hem oyun oynayabileceği hem de işini yapabileceği bir kart önerdim bu kadar AMD fanboyluğu yapmaya gerek yok. Hem ölen AM4 soket tipinede şahsen yatırım yapılabileceğini düşünmüyorum.

Hocam ben toplu olarak hem oyun oynayabileceği hem de işini yapabileceği bir kart önerdim bu kadar AMD fanboyluğu yapmaya gerek yok. Hem ölen AM4 soket tipinede şahsen yatırım yapılabileceğini düşünmüyorum.
RX 6700 XT ile arasında dağlar kadar fark var siz bana hala AMD fanboyu diyorsunuz. Şu anda burada tek fanboy sizsiniz. Ben burada 3070 ile RX 6600 arasında RX 6600 alınır deseydim (fiyat farkı az ise.) O zaman fanboy olurdum. Gelip saçma sapan iki kartı karşılaştırmaya çalışıyorsunuz😃 RTX 3060 dışında başka kart ile kıyaslamayacaksanız artık konuşmama gerek yok. Siz kendi içinizde yaşayın o çelişkiyi. Hem araştırmak için zamanınız olur.
AM4 konusunda fark ettiyseniz önerdiğiniz işlemciye laf attım. Sokete değil. Biraz okuma ve anlama kabiliyetinizi gözden geçirin.

RX 6700 XT ile arasında dağlar kadar fark var siz bana hala AMD fanboyu diyorsunuz. Şu anda burada tek fanboy sizsiniz. Ben burada 3070 ile RX 6600 arasında RX 6600 alınır deseydim (fiyat farkı az ise.) O zaman fanboy olurdum. Gelip saçma sapan iki kartı karşılaştırmaya çalışıyorsunuz😃 RTX 3060 dışında başka kart ile kıyaslamayacaksanız artık konuşmama gerek yok. Siz kendi içinizde yaşayın o çelişkiyi. Hem araştırmak için zamanınız olur.
AM4 konusunda fark ettiyseniz önerdiğiniz işlemciye laf attım. Sokete değil. Biraz okuma ve anlama kabiliyetinizi gözden geçirin.

Hocam galiba siz beni anlamadınız ben her istediğini rahaça yapabileceği bir kart söyledim oyun konusunda zaten 6700XT daha iyidir.

Hocam galiba siz beni anlamadınız ben her istediğini rahaça yapabileceği bir kart söyledim oyun konusunda zaten 6700XT daha iyidir.

Yok hocam gayet iyi anladım. Siz render için RTX 3060 öneriyorsunuz. Fakat bu kartın ileride Ultra grafik kartı olmayacağını anlamıyorsunuz. 3 yıl sonra artık 1080p Ultra kartı olamayacak. Ancak RX 6700 XT takır yakıt tüm oyunları Ultra ayarlarda oynatmaya devam edecek.
RX 6700 XT 2K kartı ve çok daha ileriye dönük. Sırf render için gidip kısa ömürlü bir karta para vermeye gerek yok. Ağır fanboysunuz siz. Oyun konusunda zaten hem fikiriz. Benim düşüncem render için kart düşürmeye gerek yok. Bütçe yükseltip yine Nvidia almakta mantıklı olır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı