8-9 bin TL telefon tavsiyesi

Arkadaşımda kaçak 9.500'e aldığını söyledi. 9.000 cihaz 500 yazılım dedi. 5G olanmış. Pek güvenemedim IMEI patlarsa diye. Aklımdan da geçmiyor değil 😃
IMEI konusunda bir sıkıntınız olmasın bir kere sağlam yapılırsa asla gitmez.güncelleme vs. Sıkıntı yaratmaz.

A24'ün ekranı super AMOLED. Daha parlak ve renkleri daha doğru gösterir, ancak 90 Hz var. Realme 9 Pro'nun ekranı IPS LCD panel kullanıyor ama 120 Hz yenileme hızına sahip. Yani yenileme hızı hariç A24'ün daha iyi denilebilir.

A101'de 8 Bin'e vardı ama stoku bitmiş Realme 9 Pro'nun. Şu an A24'ün Amazon'daki fiyatı mantıklı. Tercih edilebilir.

Kamerayı çok kullanmıyorsanız, daha kaliteli hoparlör ve az daha iyi batarya isterseniz A15'i (6/128) de seçenekleriniz arasına alabilirsiniz.

IPS LCD panel ile super AMOLED arasında bariz bir fark var mı? Gözler biraz sıkıntılı o yüzden görüntü kalitesi en öncelikli.

IPS LCD panel ile super AMOLED arasında bariz bir fark var mı? Gözler biraz sıkıntılı o yüzden görüntü kalitesi en öncelikli.
Hocam dağlar kadar fark var amoled çok ayrı bir teknoloji her türlü amoled öneririm.

Arkadaşımda kaçak 9.500'e aldığını söyledi. 9.000 cihaz 500 yazılım dedi. 5G olanmış. Pek güvenemedim IMEI patlarsa diye. Aklımdan da geçmiyor değil 😃

Bunun ekranı A24'ten daha mı iyi?

IMEI patlama diye bir olay yok 3 senedir Redmi 9T kullanıyorum hala taş gibi. Note 13 Pro al yoluna bak hiç yoktan bir 3 yıl gram kasma donma yaşamazsın ben 9T ile yaşamıyorum düşün. Kaçak almak istemezsen o fiyat bandında A24 de fena olmayan bir telefon ama Note 13 Pro ile kıyaslama bile.
Bu arada belirtmemişim alacaksan 5G modelini al. Normali güzel değil 4K kayıt bile yapamıyor ama 5G fişek gibi.

IMEI patlama diye bir olay yok 3 senedir Redmi 9T kullanıyorum hala taş gibi. Note 13 Pro al yoluna bak hiç yoktan bir 3 yıl gram kasma donma yaşamazsın ben 9T ile yaşamıyorum düşün. Kaçak almak istemezsen o fiyat bandında A24 de fena olmayan bir telefon ama Note 13 Pro ile kıyaslama bile.
Bu arada belirtmemişim alacaksan 5G modelini al. Normali güzel değil 4K kayıt bile yapamıyor ama 5G fişek gibi.

A24'ün super AMOLED ekranı ile kalite açısından kıyaslarsak ta mı Note 13 Pro? Arkadaşım beni yarın alıp kaçakçılara götürecekmiş 😄 oradan bir sonuç çıkmazsa A24 veya A15 alır geçerim artık. Arkadaşımın kullandığı 5G modeliymiş.

A24'ün super AMOLED ekranı ile kalite açısından kıyaslarsak ta mı Note 13 Pro? Arkadaşım beni yarın alıp kaçakçılara götürecekmiş 😄 oradan bir sonuç çıkmazsa A24 veya A15 alır geçerim artık.

Biraz incele bakalım ne kadar fark var ona göre karar verirsin.

A24 TR değil mi üretiliyor kral alacak olursan hangi siteden alacaksın ben alayım.

Amazon'da sepete A24 ve A15 attım. Yarın ki kaçak maceramın sonucuna göre hareket edeceğim.

Biraz incele bakalım ne kadar fark var ona göre karar verirsin.

Off ne cihazmış. Alırsam bendeki S20'yi babama verip, bunu kendime alırım 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı