8-9 bin TL'ye PC mi VR mı?

Rojvan21

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim 8-9 bin fiyat param var, ben bununla bilgisayar alsam eski bir şey gelir, bunu bile bile PC mı alayım yoksa meta Quest 2 mi alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'i ne için almak istiyorsunuz hocam?

Eğer ki oyun oynamak istiyorsanız PC yerine 8-9 bine 2. el Series S alıp oyun oynayabilirsiniz ayrıca içindeki tarayıcıdanda film - dizi izleyebilirsiniz.

Ama pc den işlerinizi yapmak ders çalışmak falan istiyorsanız pc alabilirsiniz.

2. el'den 9k ya toplayacağın sistem ile çok rahat GTA 5, cs, valorant, lol, RDR 2 gibi popüler oyunları oynarsın.

VR'da hem oyunlar kısıtlı hem de bir süre sonra bayıyor. Ayrıca mide bulantısı, göz ve baş ağrısı gibi yaygın problemlere neden oluyor.

Bu noktada ne istediğine karar vermen gerekiyor oyun mu oynamak istiyorsun yoksa peri bacalarında sıcak hava balonuna binemediği için kenarda VR'dan video izleyen Türk halkı mı?

Arkadaşlar benim 8-9 bin fiyat param var, ben bununla bilgisayar alsam eski bir şey gelir, bunu bile bile PC mı alayım yoksa meta Quest 2 mi alayım?

VR için konuşacağım bende var arada sırada takıp oynuyorum tabii ki alıp başında 2-3 saatten fazla geçiremezsin çünkü başın dönmeye miden bulanmaya başlıyor bilgisayar daha mantıklı.

9 bin dizüstü bilgisayar için çok az olsa da ikinci elden bir masaüstü ya da konsol çözeriz(biz derken technopat genelinde konuşuyorum)sana hocam. İstediğin kadar rahatça oynarsın.

İkinci el ayrı ayrı parçalardan bir masaüstü toplanır o fiyata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…