8-9 bin TL'ye telefon tavsiyesi

8-9 bine kadar telefon almayı düşünuyorum fakat karar veremedim, önerdiğiniz var mıdır acaba?

Şu anda bu fiyat bandında bende bakıyorum. Kesinlikle Samsung A24 veya m34 yakın zamanda alacağım bende.

8-9 bine kadar telefon almayı düşünuyorum fakat karar veremedim, önerdiğiniz var mıdır acaba?

Telefonun görünüşüne dikkat etmiyorsan M34 bakabilirsin ama ben görünüşe önem verdiğim için Tecno Pova 4 adlı bir telefon aldım oyunlarda kasma vs. yapmıyor Genshin Impact'ı bile en iyi grafiklerde oynatıyor ve içerisindede soğutma sistemi olarak grafen adlı bir soğutma sistemi var sırf bu özellikler yüzünden aldım işlemcisi orta düzey zaten ama dediğim gibi görünüşede dikkat etmiyorsanız rakipsiz m34.

General Mobile GM24 Pro.
1.07 milyar renk kapasiteli 120 Hz AMOLED ekran.
108 Mbps kamera.
MediaTek Helio G99 işlemci ( idare eder )
8 GB RAM / 256 GB depolama.
33 watt hızlı şarj.

Bu fiyata alabileceğin en iyi telefon bence.

Şu anda bu fiyat bandında bende bakıyorum. Kesinlikle Samsung A24 yakın zamanda alacağım bende.
Şu anda samsung A24 kullanıyorum donma kasma kesinlikle yok oyunlarda bi kaç saat oynarsan ısınmaya dayalı ( bence ) biraz donma falan oluyor ama 5dk kapatıp soğumasını bekleyip açıp kaldığın yerden devam ediyorsun genel olarak iyi kamerası ise gayet güzel 2 yıldır kullanıyorum bi defa bile şikayet etmedim pişman olmazsın sende 👍🏻 ha bide 2 yıldır kullanmama rağmen bataryasl iyi durumda full şarjla aralıksız baktım 9 saat götürdü ama normal bakarsan günde 1 kez full şarj 23 saat seni götürür

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı