Gezen biri misiniz değilseniz PC alın laptop almak par aisrafı.
Evet gezen birisiyim malesef.Gezen biri misiniz değilseniz PC alın laptop almak par aisrafı.
Teşekkür ederim öncelikle yanıtınız için, performans testlerini bulamadım ayrıca ısınma problemi varmış sanırsam beni bu konu hakkında bilgilendirebilir misiniz?HP Pavilion 15-dk0011nt core i7 9750h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. HP Pavilion 15-dk0011nt kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriy
HP Pavilion 15-dk0011nt core i7 9750h notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. HP Pavilion 15-dk0011nt kampanyaları ve uygun fiyat seçenekleriywww.vatanbilgisayar.com
Evet gezen birisiyim maalesef.
Teşekkür ederim öncelikle yanıtınız için, performans testlerini bulamadım ayrıca ısınma problemi varmış sanırsam beni bu konu hakkında bilgilendirebilir misiniz?
Laptop kategorisine konu açıyorsa gezen birisi ve laptop istiyor. Bıktık sizden ve laptop konusunds masaüstü önerenlerden.Gezen biri misiniz değilseniz PC alın laptop almak par aisrafı.
Muhakkak ki vardır ama konu açıklama kısmında sebebimi belirttim.O fiyata indirimde olan ve daha iyi laptoplar bulunur.
Muhakkak ki vardır ama konu açıklama kısmında sebebi mi belirttim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.