8-9 ping normal mi?

vlkn54

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Netspeed fiber kullanıyorum, üç farklı siteden hız testi yaptım ping değerler 8-9 arası ama Online oyunda sanki daha fazla gibi geliyor, bu işlerden de pek anlamıyorum 8-9 ping normal mi? Bunun ortalama standartı kaçtır.

1655764920725.png

1655764941544.png

1655764956652.png

Son düzenleyen: Moderatör:
normal.
oyunda daha fazla gözükmesi de normal çünkü oyunlarda oyunun sunucusunun uzaklığına bağlı olarak ping değerini görüyorsun.
testlerde ise en doğru sonucu almak için sana en yakın sunucunun ping değerini görüyorsun

Bende 2 ping gösteriyor ama oyunda 60-70 oluyor. Bunlar Türkiye'deki değer oyun Avrupa da server olunca mesafe ve birçok farklı bağlantılar araya girince ping o zaman belli oluyor.

Bu senin ev ile sana hizmet veren server.

Merhaba arkadaşlar, Netspeed fiber kullanıyorum, üç farklı siteden hız testi yaptım ping değerler 8-9 arası ama Online oyunda sanki daha fazla gibi geliyor, bu işlerden de pek anlamıyorum 8-9 ping normal mi? Bunun ortalama standartı kaçtır.

Eki Görüntüle 1426363

Eki Görüntüle 1426364

Eki Görüntüle 1426365

Değerler gayet iyi oyunlarda yüksek çıkmasının sebebi oyunların kendi sunucularını kullanıyor olması bu da senin sunucuya ne kadar uzaksan o kadar pinginin artması anlamına gelir test yaparken düşük çıkmasının nedeni de sana en yakın olan sunucuyu otomatik seçtiğinden dolayı oyunlarda alacağın ping değerinden çok daha düşük değerler alıyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı