Dying Light çok tekrar ediyordu, artık sıktığı için bırakmıştım. CO-OP olarak da birimiz sağa gidiyoruz birimiz sola gidiyoruz ama oyundaki lagdan mıdır yoksa ayarlanamamış sistemden midir ikimizi de başka yere yürürken gösteriyor. Anlayacağınız Laglı bir durum yaşamıştık sürekli olarak.
Payday 2 kişiden kişiye göre değişir, kimine göre DLC'siz oynanmaz o oyun. Ben de 3-4 tane DLC alıp daha zevkli oynamıştım. Ama yakında üçüncü oyun gelecekken bir başlayın 2.oyuna, ekibiniz varsa rahat 50-60 saat götürür.
Payday 3 Duyurusu
Scum hakkında pek bilgim yok, ama keyif verir hayatta kalma seviyorsanız. Ayriyeten yakında çıkacak olan The Day Before'ye de bakabilirsiniz. Biraz Division tarzı bir oyun olacak.
Green Hell yerine The Forest oynamayı tercih ediyorum.
Raft bir süre sonra sıkıyordu beni.
Rust, evet anlatması en zorlu yere geldik. Bu oyun emek oyunu arkadaşlar, öyle günde 1-3 saat arası oynayıp yarın veya 2-3 gün sonra devam edeyim/edelim derseniz oynayamazsınız. Bu oyunda bazen basenize baskın yapmaya gelenleri engellemek için aralıksız 1-2 saat uğraştığınız bile olacak. Sanırım telefona program yükleniyordu oyun içi. Orada basenize baskın yapılıyor diyordu. Sizde bu durumda bekleyemezsiniz, aman sonra savunuruz vs diyemezsiniz. Ne oynuyorsanız bırakıp, maçtan çıkıp, ceza alıp veya koşarak bilgisayar başına geçip basenizi savunmanız lazım. Yoksa her şeye baştan başlarsınız adamlar alır her şeyinizi sizi de öldürür basenizi de patlatır gider oyun. Bir de tek başınıza da 4-5 kişiyi çok ama çok zor savunursunuz. Tek kişi aşırı zor bu oyun. O bildirimden sonra PC başında olmayan ekip arkadaşı mı dersiniz, gelemeyen ekip arkadaşı mı dersiniz, artık onları da zorla basenizi savunmaya çağırmanız gerekebilir. Bu arada en zor aim kullanımı olan oyun Rust sanırım. Daha anlatabileceğim çok ama çok şey var, ama en belirginlerini anlatmaya çalıştım. Eğer diyorsanız ki ben günde 5-6 saatimi bu oyuna ayırmaya hazırım. Aşırı zevk alırsınız. Ama öğrenme sürecini de unutmayın.
Don't Starve Together meraklısını sarar, beni sarmadı hitap etmediği için.
Borderlands 2 bir Loot Shooter FPS oyunu. Arkadaşlarınızla beraber de oynayabiliyorsunuz. 60-70 saat götürür.
Okuduğunuz için teşekkürler.