8 ayda sıfırdan TYT'ye yetişilir mi?

460341

Hectopat
Katılım
16 Mayıs 2021
Mesajlar
93
Yanlış bilmiyorsam 8 ay sürem var ve temelim çok kötü. Sıfırdan ders çalışsam TYT sınavına yetişir miyim? Ve nasıl ders çalışmalıyım her gün?

Her gün 1 ders ve 6 saat çalışsam iyi midir? Amacım 250puan geçmek daha fazla puan alabilirsem almaya çalışacağım.
 
Günde 6 saat çalışsam ve 1 ders çalışmak mantıklı mı?
Günde 1 derse odaklanma. Tüm dersleri günde 2-3 tür olacak şekilde 7 güne dağıt. Haftada 1 güne deneme koy. Tyt, deneme çözerek ilerler. 0 dan başlamak için biraz geç kalmışsın ama yapılır. Haftalık program hazırla. Sürekli tekrar yap. O gün çalıştığın konuların özetini çıkart. Bu süreyle ortalama olarak Mart gibi konuları bitirmiş olmaya çalış. Kalan vakitte bol bol deneme çöz.
 
Dostum burada birinin sana duymak istediğini söylemesini bekliyorsun kendimden biliyorum. Hemen otur çalışmaya başla yarına erteleme o yarın gelmiyor disiplinli oldu mu her şey mümkün.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı