Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 30 Mayıs 2019 #11 Cafer Kaşan Keşan dedi: Benim 7 de 5 ayda %89 düştü bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Değil. Çok fazla düşmüş. 5 ayda düşeceği en fazla %5 azalır o da çok hor kullanırsanız. sthtoremember dedi: Benim 6 da öyleydi uzun bir süre %100'de kaldı bir zamandan sonra ikişer ikişer düşmeye başladı acele etmeyin o yüzden Genişletmek için tıkla... Aynen öyle takılı kalmış gibi duruyor sonra birden düşüyor. Benim cihazımda %95 sağlık vardı 1 yada 1.5 ay içerisinde %85’e düşmüştü.
Cafer Kaşan Keşan dedi: Benim 7 de 5 ayda %89 düştü bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Değil. Çok fazla düşmüş. 5 ayda düşeceği en fazla %5 azalır o da çok hor kullanırsanız. sthtoremember dedi: Benim 6 da öyleydi uzun bir süre %100'de kaldı bir zamandan sonra ikişer ikişer düşmeye başladı acele etmeyin o yüzden Genişletmek için tıkla... Aynen öyle takılı kalmış gibi duruyor sonra birden düşüyor. Benim cihazımda %95 sağlık vardı 1 yada 1.5 ay içerisinde %85’e düşmüştü.
Kaan dursun Kilopat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2019 #12 xgamexxx dedi: Arkadaşlar Eylül ayının 15'inde İPhone 6 32GB satın aldım. Pil sağlığı %100 idi. Fakat hâlâ %100. Kaç kez restore ettim yazılımsal bir problem var mı diye ama yine de sonuç değişmedi. Bu işte bir terslik var mı? Not: Cihazı sıfır aldım. Genişletmek için tıkla...
xgamexxx dedi: Arkadaşlar Eylül ayının 15'inde İPhone 6 32GB satın aldım. Pil sağlığı %100 idi. Fakat hâlâ %100. Kaç kez restore ettim yazılımsal bir problem var mı diye ama yine de sonuç değişmedi. Bu işte bir terslik var mı? Not: Cihazı sıfır aldım. Genişletmek için tıkla...