8 aylık sporcuya program tavsiyesi

Çok olumsuz yorumlarını okudum ekşi sözlükte ve diğer forum sitelerinde. Birde azarlayıcı üslup kullandığını çok kez tekrarlamışlar. Bende yakın gördüğüm hocalardan biriydi kendisi emin olamıyorum.
Bence olması gereken sıkı disiplin ile yönetilmesi gerekiyor.

Eğer disipline gelemiyorsunuz farklı hocaya yönelin.

Bence olması gereken sıkı disiplin ile yönetilmesi gerekiyor.

Eğer disipline gelemiyorsunuz farklı hocaya yönelin.
Disiplini de abartmamak lazım sonuçta yarışmaya hazırlanmıyoruz. Ben zaten 10 aydır salona giderek bir irade göstermişim. 2 senedir de temiz beslenme (Yağ, şeker, unlu gıdalar, işlenmiş yiyeceklerden uzak durarak) uyguluyorum. Antremanlarımı da sağlam yapıyorum ama kilo arttıramıyorum. Bacak ve mide antremanı yapmıyorum, protein alımımda düşük kalıyor gibi hissediyorum. Amacım bunlar için bir destek aslında.

Disiplini de abartmamak lazım sonuçta yarışmaya hazırlanmıyoruz. Ben zaten 10 aydır salona giderek bir irade göstermişim. 2 senedir de temiz beslenme (Yağ, şeker, unlu gıdalar, işlenmiş yiyeceklerden uzak durarak) uyguluyorum. Antremanlarımı da sağlam yapıyorum ama kilo arttıramıyorum. Bacak ve mide antremanı yapmıyorum, protein alımımda düşük kalıyor gibi hissediyorum. Amacım bunlar için bir destek aslında.
Talha kılıçta indirim yapmış benim arkadaşım almıştı PPL progeam vermişti ona istersen ilgilenebilirsin.

Yapılan eleştiriler doğru muymuş yani :D

Kiminle çalışmaya başladın bu arada ve memnun musun?
Yapılan eleştiriler kesinlikle doğruymuş. Şuan Ömer Faruk Yayla ile çalışıyorum, memnunum. Her soruya cevap veriyor ve programı da mantıklı. Yani şöyle yarışmaya hazırlanmıyoruz sonuçta yol gösterici lazım bize. Önemli olan zaman ayırması ve size hitabı, saygısı bence çok önemli. Birde direk whatsapdan yazıyorsun uygulama vs yok. Kendisi cevaplıyor buda seçmemde etkili oldu. Emir hocada yardımcıları cevaplıyor soruları, bazen kendisi yanıtlıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı