8 bin TL 2K monitör önerisi

Bütçe
4-8 bin

Dgbkn

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
2k monitör
4 ile 8 bin TL arası 2K çözünürlüklü bir monitör arıyorum, şu anda iki model bulmuş durumdayım. Bu markaların çok sevilmediğini biliyorum ama daha önceden Game Booster kullandım çok memnun kaldım. 3 sene sorunsuz kullandım ve sattım. Artık 2K çözünürlüklü monitöre geçmek istiyorum, bütçem buna elveriyor, sizce hangisi mantıklı veya bu fiyatlar bandında önerileriniz var mı?

Gamebooster

Rampage

Son düzenleyen: Moderatör:

2 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Gayet memnunum tavsiye ederim. Ancak bu fiyata daha iyi monitörler de olabilir belki arkadaşlar önerir.

2 yıldır sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Gayet memnunum tavsiye ederim. Ancak bu fiyata daha iyi monitörler de olabilir belki arkadaşlar önerir.
Teşhir ürünü gönderdiğiniz ilan.

Tavsiye ederim bu zamana kadar monitör diye başka bir şey kullanıyormuşum dedirtti. 3 Aydır kullanıyorum, renkleri çok güzel gösteriyor.

Teşhir ürünü gönderdiğiniz ilan.

Evet görmemişim sağ olun. Ürünün sıfırı artık satılmıyor sanırım.

Bütçe çıkarsa eğer IPS modeli de var,

Bence monitör önemli bir bileşen almışken garantide veya iadede bir muhatap bulabileceğiniz ürünlere ya da başınızı ağrıtmayacak markalara yönelmek lazım. KTC nasıldır bilmem ancak Rampage ve GameBooster gibi markalardan uzak durmak iyi olur monitör konusunda.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı