8 bin TL direksiyon önerisi

Hocam maalesef internetten alma durumum yok yani yaşadığım şehirde MediaMarkt var orada da kısıtlı modeller var V900-S vardı galiba bir de G29 var o yüzden G29 aklımda vites işini sonra halledeceğim öncellikle vitesssiz kullanacağım zaten yani sizce alınır mı?

T150 bütçemi aşıyor hocam ya birde interentten alma durumum yok malesef o yüzden modeller biraz kısıtlı yani ana hedefim g29 almak

Hocam yani cidden beni pişman etmez dimi ozellikle yarış oyunları işte NFS falandir forza asetto gibi oyunlarda sorun yaratmaz dimi
Rampage'in hiç bir direksiyonunu alma madem internetten de alamıyorsun zaten tek seçeneğin G29.

Rampage'in hiç bir direksiyonunu alma madem internetten de alamıyorsun zaten tek seçeneğin G29.
Tamamdır o zaman galiba mediamarkta gidip g29 alicam inşallah pişman olmam

V900-S'ten uzak durun, yazılımsal sorunları kolayca halledebileceginizi düşünüyorsanız eğer G29 alın.
Hocam bu yazılım işleri falan çok mu ugrastiriri yani çok arıza verir mi çünkü izlediğim tüm youtuberlar falan filan çok rahat kullanıyor incelemede de nerdeyse çok deginmiyorlsr bu konuya birde hocam çok sert cevirmwde falan direksiyon yerinden çıkar mı hani ani dönüşlerde falan

Tamamdır o zaman galiba mediamarkta gidip G29 alacağım inşallah pişman olmam

Hocam bu yazılım işleri falan çok mu ugrastiriri yani çok arıza verir mi çünkü izlediğim tüm YouTuber'lar falan filan çok rahat kullanıyor incelemede de neredeyse çok deginmiyorlsr bu konuya bir de hocam çok sert cevirmwde falan direksiyon yerinden çıkar mı hani ani dönüşlerde falan

Direksiyonun sertliğini G HUB uygulaması ile ayarlayabiliyorsunuz. Ancak ben daha önce hiç sahip olmadığım ve denemediğim için @Berkay Kiraz hocam daha detaylı anlatabilir sanırım.

Direksiyonun sertliğini G HUB uygulaması ile ayarlayabiliyorsunuz. Ancak ben daha önce hiç sahip olmadığım ve denemediğim için @Berkay Kiraz hocam daha detaylı anlatabilir sanırım.
Maalesef çözemedim. G Hub kadar saçma bir uygulama görmedim. Bir türlü düzgün çalışmıyor. T150 almak daha mantıklı olur. Sırf yazılımdan dolayı.

Maalesef çözemedim. G Hub kadar saçma bir uygulama görmedim. Bir türlü düzgün çalışmıyor. T150 almak daha mantıklı olur. Sırf yazılımdan dolayı.
Hmm aga bilemiyom ya heryerde herkes öneriyor ve herkes kullanıyor diye g29 almak mantıklı geldi birde t150 bencede çok iyi ama fiyat pahalı be reis yani zaten g29 u bile belki zor alırız t150 galiba 13 k falandı yanlış gomediysem

Hmm aga bilemiyorum ya her yerde herkes öneriyor ve herkes kullanıyor diye G29 almak mantıklı geldi bir de T150 bence de çok iyi ama fiyat pahalı be reis yani zaten G29'u bile belki zor alırız T150 galiba 13 k falandı yanlış gomediysem

Hocam internetten alma şansınız neden yok acaba?

Hocam internetten alma şansınız neden yok acaba
Yok hocam ya asla öyle bir şansım yok çünkü hem aile olarak kimse internete güvenmiyor hem iade falan işlemleri zor oluyor hemde karta 10 bin TL aticaz internetten sipariş falan çok zor hocam ya onjn yerine medaimakrta gidip heralde g29 alicam hocam gerçekten kötü mü ya g29 yani hiç mi kullanilmaz veya işte aksiyon arcade oyunlarında iş yapmaz mı işte need for speed forza gibi

Yok hocam ya asla öyle bir şansım yok çünkü hem aile olarak kimse internete güvenmiyor hem iade falan işlemleri zor oluyor hem de karta 10 bin TL atacağız internetten sipariş falan çok zor hocam ya onjn yerine medaimakrta gidip herhalde G29 alacağım hocam gerçekten kötü mü ya G29 yani hiç mi kullanilmaz veya işte aksiyon arcade oyunlarında iş yapmaz mı işte Need for Speed Forza gibi

İş yapar tabii ki, sadece yazılımsal olarak zayıf.

Hmm anladım hocam çok sağ olun bir de vites niye ayrı satılıyor çözemedim abi ya 10 k para veriyoruz bir de vitesi 2 k ya satıyorlar yani zaten zar zor alırken bir de vites de iş çıkartiyor

Maalesef hocam, durumumuz vahim. G29 alırsanız eğer isterseniz vitesi alana kadar direksiyonun arkasında ki kulakçıklara vites atayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı