ATK RS6-7 bakabilirsinizMerhaba az önce Wraith W75 BBL iade ettim dış görünüşten dolayı. Bütçem 7-8 bin. Bulduğum en iyi klavye EZ63. Sizce hangi klavyeyi almalıyım? Düşük fiyatları ürünler önermeyin.
Eğer ana önceliğin CS2'de rekabetçi avantaj kazanmaksa, Keychron Q1 HE tartışmasız daha iyi bir klavye. Rapid Trigger özelliği sayesinde oyundaki reaksiyon hızını maksimuma çıkarır.Merhaba az önce Wraith W75 BBL iade ettim dış görünüşten dolayı. Bütçem 7-8 bin. Bulduğum en iyi klavye EZ63. Sizce hangi klavyeyi almalıyım? Düşük fiyatları ürünler önermeyin.
Eğer ana önceliğin CS2'de rekabetçi avantaj kazanmaksa, keychron Q1 he tartışmasız daha iyi bir klavye. Rapid trigger özelliği sayesinde oyundaki reaksiyon hızını maksimuma çıkarır.
Eğer ana önceliğin üst düzey bir yazım hissi, premium özellikler (OLED ekran, kablosuz bağlantı) ve genel olarak her alanda mükemmel bir klavye deneyimi ise, ASUS ROG Azoth daha iyi bir tercih olacaktır. Bu klavye, fabrikadan çıktığı haliyle butik klavye dünyasındaki çoğu klavyeden daha iyi performans sunar.
ASUS ROG Azoth ve Keychron/MonsGeek serileri, bulabileceğin en iyi klavyeler arasında yer alıyorHocam 1K Hz miş Azoth şu an düşündüğüm ürünler EZ63 jade ve RS7 Pro. Daha iyi ne bulabilirim?
%60
![]()
ATK RS6 Alüminyum Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
%75
![]()
Sikakeyb Castle HM80 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bunun dış görünüşünü beğenmedim EZ63 siyah oldugu için beğendim.
Bunun dış görünüşünü beğenmedim EZ63 siyah oldugu için beğendim.
Hocam bütçeyi baya zorlayıp ying75 mi alsam?Ekstra keycaps alıp takabilirsiniz.![]()
Wraith Çift Enjeksiyonlu PBT Türkçe Tuş Takımı
wraithesports.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.