@Arel1 hocam merhaba babamın çalıştığı yerde eski bir kasa vardı idareten onu aldım içinden 400W PSU cikti kullanılır mi?
Eski olduğu icin bozulur çalışmaz falan kararsız kaldım.
Bir de 300GB HDD çıktı SSD ile beraber kullanılabilir mi?
@Arel1 hocam merhaba babamın çalıştığı yerde eski bir kasa vardı idareten onu aldım içinden 400W PSU cikti kullanılır mi?
Eski olduğu icin bozulur çalışmaz falan kararsız kaldım.
Bir de 300GB HDD çıktı SSD ile beraber kullanılabilir mi?
Yok daha almadım sadece kullanılmayan kasa varmış babam kasa olmayacağına en azından bu olsun dedi.Sistemi 1 hafta içerisinde falan toplayacağım inşallah.
Bir de SSD 512 GB alacağım Hikvision, Hi-Level, Goodram gibi markalar var bunlar güvenilir mi?
Yok daha almadım sadece kullanılmayan kasa varmış babam kasa olmayacağına en azından bu olsun dedi.Sistemi 1 hafta içerisinde falan toplayacağım inşallah.
Bir de SSD 512 GB alacağım Hikvision, Hi-Level, Goodram gibi markalar var bunlar güvenilir mi?
Daha iyi markalara yönelmenizi öneririm.
Hocam birde bu sistemin oyun performansını videodan baktınız değil mi?
İleride yükseltmek isterseniz de Rx 6500 xt veya Gtx 1660s takabilirsiniz bu sisteme. Biraz darboğaz yaşatacaktır ama kullanıma engel durumu olmaz.
Eğer yükseltme ile felan hiç uğraşamam derseniz de Series X alabilirsiniz. O konsola çıkan tüm oyunları opitimize edilmiş olarak, akıcı oynayabilirsiniz. Eğer Cs, Valorant, LoL felan oynayacağım ben derseniz pc daha mantıklı olur. Genelde FPS tarzı oyunlar oynarsanız Series X'te olabilir, aklınızda bulunsun.