8 bin TL PC toplanabilir mi?

Mesela önerdiğiniz psu 1700tl ye var akakçeydi sanırsam site

Hocam parcalari siparis verdim ancak 5600G bulamadım yerine 4300G aldım

Ram 8gb aldım (2+2 de elimde var)
Ssd 512gb kioxia aldım. Merhabalar bu arada.

Son düzenleme:
Hocam hayırlı olsun şimdiden fakat keşke 5600G alsaydınız:
4300'yi İade etme şansınız varsa eğer , param güvende ile satılıyor bu ilan, bakabilirsiniz buna. Kusurluysa hemen iade yaparsınız.
Bende 4300Ge'li bir apu sisteme sahibim fakat keşke 5600G alsam diyorum kendime.
Bu işlemciye ekran kartı takmak istenirse en fazla Gtx 1660S veya Rx 6500 takılabilir. Bunların üstü darboğaz yapıyor.
5600G'de, Rtx 4060 ve Rx 7600'a kadar yolu var. Bütçe arttıktan sonra yeni bir ekran kartı takıp güçlendirirdiniz sistemi direk.
İade edemiyorsanız da yapacak bir şey yok artık.
Psu ve anakartı ne yaptınız?

i5 4.nesildense i3 7.nesil biraz daha arttırırsanız 8.nesile kadar çıkar onun dışı Ryzen 3 1200 önerimdir

Hocam zaten pek bir ekran kartı yükseltmesi yapamam ileri zamanlarda da psu ve anakartı sizin önerdiklerinizi aldım. Ufak oyunlari falan oynatsin yeter şuan ki laptopum pes13 te bile kasıyor

Psu ve anakartı önerdiklerinizden aldım

Hocam zaten pek bir ekran kartı yükseltmesi yapamam ileri zamanlarda da psu ve anakartı sizin önerdiklerinizi aldım. Ufak oyunlari falan oynatsin yeter şuan ki laptopum pes13 te bile kasıyor
Hocam o oyun benim 15 yıllık emektarda bile açıyor, sizinki millatan önce kalma felan herhalde

Yo hocam aslında r5 3500U ve 8gb ram vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…