![]()
Samsung Galaxy M15 5G
Samsung Galaxy M15 5G SM-M156B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam bu telefonda NFS özelliği var mıdır kamerada?
![]()
Samsung Galaxy M15 5G
Samsung Galaxy M15 5G SM-M156B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam 2.el filan hiç gerek yok. Sıfır olsun
İyi oyunları oynatacak bir telefonu 8K'ya zor bulursunuz gibi.
![]()
Yenilenmiş Samsung Galaxy S10 - 128 GB - Prizma Yeşili - Getmobil
Yenilenmiş Samsung Galaxy S10 - 128 GB - Prizma Yeşili 12 taksit imkanıyla satın al. Getmobil güvencesiyle yenilenmiş Samsung Galaxy S10 - 128 GB - Prizma Yeşili hemen al.getmobil.com
Kamerası iyi olan pek bulamazsınız o zaman Android tarafında hiç bilmiyorum.
Hocam bu telefonda NFS özelliği var mıdır kamerada?
Onu samsunga sormak lazım.Hocam bunu gördum aslında güzel benziyor. 6000 mAh bataraya ve 50 MP kamerası var.
Ama M15'in 4 GB RAM'ı biraz az değil mi?
Merhaba arkadaşlar. 8K bütçe ile telefon arıyorum. Kamerası iyi olan ve 2-3 GB'lik oyunları oynatabilen bir telefon öneriniz var mı?
Bunada bakabilirsin.![]()
Samsung Galaxy M34 5G
Samsung Galaxy M34 5G SM-M346B2/DS detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.