8 bin TL'ye 2. el ekran kartı önerisi

Bütçe
8000k

Yükselcan

Hectopat
Daha fazla  
Hocam, merhaba. Ben bir kart almak istiyorum. Elimdeki RX 6600 bana çok çile çektirdi; sürekli anlamsız drop yemekten bıktım. O yüzden bu kartı sattım. Ekran kartı önerisi lazım. 8K bandında, drop yapmayacak, akıcı oynatacak, iyi kötü drop olmadan kart tavsiyesi varsa sevinirim. PSU 650W, kaliteli marka değil. İşlemci de Ryzen 5 5500. İkisini de zamanı gelince değiştireceğim. DDR4 sistem kullanıyorum. Varsa tavsiyeleriniz, bekliyorum.

Bütçede çok az daha çıkarsanız 3070 bulabilirsiniz diye tahmin ediyorum, işinizi fazlasıyla görür.

Hocam, merhaba. Ben bir kart almak istiyorum. Elimdeki RX 6600 bana çok çile çektirdi; sürekli anlamsız drop yemekten bıktım. O yüzden bu kartı sattım. Ekran kartı önerisi lazım. 8K bandında, drop yapmayacak, akıcı oynatacak, iyi kötü drop olmadan kart tavsiyesi varsa sevinirim. PSU 650W, kaliteli marka değil. İşlemci de Ryzen 5 5500. İkisini de zamanı gelince değiştireceğim. DDR4 sistem kullanıyorum. Varsa tavsiyeleriniz, bekliyorum.
6700 XT öneririm. 9-10k bandında genelde ama XFX modelleri pazarlıkla 8 e de bulabilirsiniz. 12 GB VRAM var ve performansı çok sağlam bir ekran kartı.

Rx 7600, Rx 6650 XT, RX 6700 gibi modeller bulunabilir belki ama AMD tarafında sorun yaşayıp tekrar almak ister misiniz bilemedim, 8K üstüne çıkarsanız arkadaşların önerileri zaten iyi, çıkamam diyorsanız Nvidia'da çok da seçenek yok 3060 Ti falan belki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı