8 bin TL'ye kadar monitör önerisi

Bütçe
6-8
2K çözünürlükte MSI G272QPF 1080P 240hz için AOC 24G2ZE, 270hz için Dell G2524H, 165hz 27" için AOC 27G2SPU/BK

Son düzenleme:
Pardon hocam eklemeyi unutmuşum, oyun için alacağım.

Sorun değil ama hala eksik konu.
Bütçen 2K monitöre de yetiyor, 240Hz monitöre de yetiyor, düz 1080p/144Hz'ye de yetiyor.
Şimdi size ne lazım.
Sistemin iyi FPS veriyorsa ve sen FPS oyunlarında çok vakit geçiriyorsan 240Hz almalısın.
Görüntü iyi olsun diyorsan 2K monitör almalısın.
Bu yüzden ne tür bir monitör arıyorsun? Ona göre sunacağım. İlk mesajda arkadaş aslında bunu açıklamak yerine direkt önermiş. Alabileceğin monitörler çok kapsamlı.

Bütçen 2K monitöre de yetiyor, 240Hz monitöre de yetiyor, düz 1080p/144Hz'ye de yetiyor.
Şimdi size ne lazım.
Sistemin iyi FPS veriyorsa ve sen FPS oyunlarında çok vakit geçiriyorsan 240Hz almalısın.
Bu yüzden ne tür bir monitör arıyorsun? Ona göre sunacağım. İlk mesajda arkadaş aslında bunu açıklamak yerine direkt önermiş. Alabileceğin monitörler çok kapsamlı.
Hocam yine monitör konusunda karşılaştık, sizi görmek güzel :D

Şimdi size ne lazım.
Sistemimi de yeni alacağım büyük ihtimalle ATABERK DOGAN-BOOST/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti AERO OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM bunu alacağım ya da buna eşdeğer bir sistem. Genelde internet kafede oynadıgım için 144 hz üstü tercih etmek istiyorum mümkünse 27 inç daha iyi olabilir genelde fps oyunları oynuyorum valorant cs vs. evime alınca hikayeli oyunlarada başlamak istiyorum. Monitörler hakkında pek bilgil olmadıgı için öneri almak istiyorum , bazıları ghosting ölü pixel vs bi kaç sorundan bahsetmiş forumda görmüştüm o yüzden öneri istiyorum teşekkürler yanıtınız için.

Sistemimi de yeni alacağım büyük ihtimalle ATABERK DOGAN-BOOST/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti AERO OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM bunu alacağım ya da buna eşdeğer bir sistem. Genelde internet kafede oynadıgım için 144 hz üstü tercih etmek istiyorum mümkünse 27 inç daha iyi olabilir genelde fps oyunları oynuyorum valorant cs vs. evime alınca hikayeli oyunlarada başlamak istiyorum. Monitörler hakkında pek bilgil olmadıgı için öneri almak istiyorum , bazıları ghosting ölü pixel vs bi kaç sorundan bahsetmiş forumda görmüştüm o yüzden öneri istiyorum teşekkürler yanıtınız için.
Ghosting ölü piksel vs. şans işi ama sıfır alacağın için değiştirme imkanın olacak. CS Valorant ağırlıklı oynuyorsan Full HD ve 240 Hz seni tatmin edecektir. Hikayeli oyunlar içinse 2K monitörler iyi bir seyir zevki sunar. Burada tercih sana kalmış. Ben FPS oyuncusu olmadığım için tercihimi 2K monitörden yana kullandım zamanında. Eğer ölü piksel beni rahatsız eder diyorsan Dell markasının teknik servisi iyidir, sana yeni monitör yollarlar sonrasında sendeki eski monitörü alırlar.

Hocam yine monitör konusunda karşılaştık, sizi görmek güzel :D

Teşekkürler hocam. Meslek hastalığı oldu artık benimki. 🙂 Sizi de görmek güzel. 🙏

Sistemimi de yeni alacağım büyük ihtimalle ATABERK DOGAN-BOOST/AMD Ryzen 5 5600/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti AERO OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM bunu alacağım ya da buna eş değer bir sistem. Genelde internet kafede oynadıgım için 144 Hz üstü tercih etmek istiyorum mümkünse 27 inç daha iyi olabilir genelde FPS oyunları oynuyorum Valorant CS vs. evime alınca hikayeli oyunlarada başlamak istiyorum. Monitörler hakkında pek bilgil olmadıgı için öneri almak istiyorum, bazıları ghosting ölü pixel vs birkaç sorundan bahsetmiş forumda görmüştüm o yüzden öneri istiyorum teşekkürler yanıtınız için.

İyi bir sistem alacaksın. 2K'da olur ama VRAM'den dolayı pek önerilmiyor. Bu yüzden 240Hz monitör çok daha uygun olur.
240Hz Aoc genel kullanıma hitap eden AOC tercih edilebilir. Fiyatı şu an ideal sayılır.
Dell 240 Hz Alternatif olarak öneriyorum. Asla üzmez.
Gözüm yükseklerde değil diyorsan 27 inç aradığın için GIGABYTE 27" G27F 2 170Hz(OC) 1ms HDMI DP USB Freesync Premium FHD SS IPS Gaming Monitör | ITOPYA düşünebilirsin.
2K monitör de düşünürüm diyorsan (zaten adları geçen modeller olarak )

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı