8 bin TL'ye monitör önerisi

Thunder16

Hectopat
Daha fazla  
ASUS 23,8" TUF Gaming VG249QM5a 0.3ms 240Hz Full HD IPS Gaming monitör merhaba. Ben bu monitörü almayı düşünüyorum, fiyatı ve özellikleri cazip geldi. Yaklaşık 8K bütçem var, sizce F/P olarak iyi midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı da gayet iyi geldi FPS oyunları oynuyorum genelde zaten herhangi bir sıkıntısı oldu mu ne zamandır kullanıyorsun.
2 hafta oldu hocam bende fps oyunları oynuyorum 0.3 ms olması büyük avantaj kusursuz diyebilirim kendinden hoparlörü var bu arada ben bilmiyordum çok hoşuma gitti bu özelliği ghosting 0

Fiyatı da gayet iyi geldi FPS oyunları oynuyorum genelde zaten herhangi bir sıkıntısı oldu mu ne zamandır kullanıyorsun.

bu marka monitörleri ilk defa görüyorum asus bilindik diye asus almayı düşünüyordum
Bu marka ülkemizde yeni ama bu model çokça öneriliyor ve fiyatına göre oldukça iyi bir kalitesi var.

Bende de önceden vardı ama o 0.1 ms idi. 0.3 olması bi korkuttu beni aslında
isterse 0.03 olsun o farkı hissedemeyeceksiniz. Gözleriniz o kadar hassas değil maalesef. 5ms ve 1ms arasındaki farkı algılayacak kadar kapasiteye sahip değil insanoğlu. Teknolojik olarak satış amaçlı o verilere ulaşıyor üreticiler. Biz yaptık en hızlısını Vs vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı