8 bin TL'ye tablet önerisi

shacoustasi2

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 , Asus Dual RX 6650 XT , T Force 8+8 3200 Mhz DDR4 Ram , Gigabyte A520M K ,
Merhaba, başlıktan da gördüğünüz gibi tablet alacağım. Bütçem 8K civarı günlük kullanım için ve ders çalışma vb için alacağım. İki model arasında kaldım. Huawei ve Redmi Huawei olan 6 GB RAM barındırıyor, uzun süre sonra üzer mi, hangisi daha mantıklı?

Google ile uğraşırım derseniz Huawei daha mantıklı olur.

Ekstradan kalem de almayi dusunuyorum A9'da sanirsam oyle bir secenegim yok arastirdigim kadariyla da, Google benim icin sorun degil onu rahatlikla hallederim diye düşündüm fakat Huawei icin kalem bulmak biraz zor sanirim o yuzden Redmi'ye daha yakinim sizce o nasildir.

Ekstradan kalem de almayi dusunuyorum A9'da sanirsam oyle bir secenegim yok arastirdigim kadariyla da, Google benim icin sorun degil onu rahatlikla hallederim diye düşündüm fakat Huawei icin kalem bulmak biraz zor sanirim o yuzden Redmi'ye daha yakinim sizce o nasildir.

Redmi pek önermem.

Redmi pek önermem.

Hocam kalemin kablosuz şarj olayi bu tabletin 6 128'lik modelinde yokmus diye duydum yani ayri olarak şarj cihazi almam gerekiyormus o sekilde olunca da kalemin fiyati cihazin kendisine cok yakin oluyor yani pek mantikli gelmedi baska cihazlara yonelebilirim 10k civari butceye cikarsam.

Hocam kalemin kablosuz şarj olayi bu tabletin 6 128'lik modelinde yokmus diye duydum yani ayri olarak şarj cihazi almam gerekiyormus o sekilde olunca da kalemin fiyati cihazin kendisine cok yakin oluyor yani pek mantikli gelmedi baska cihazlara yonelebilirim 10k civari butceye cikarsam.

Evet böyle bir şey almanız lazım:

Hocam S6 Lite 2024'te bu fiyata geliyor kutusundan kalemli cikiyor sizce hangisi daha mantikli olur.

Size önerim hala Huawei olur. Google ile uğraşırım derseniz tabii. Tabletin acelesi yoksa Honor Pad V9 var. Tablet, kalem, kılıf 15bin TL'ye satılıyor.

S6 Lite 2020 elimde mevcut yavaş olduğunu söyleyebilirim. Gündelik işlerde yeterli oluyor sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı