8 GB DDR4 2133MHz RAM önerisi

semih2623

Centipat
Herkese merhaba. Forumda çok konu var, ciddi şekilde arama yaptım ama fazla bir şey anlamadım. Bilgisayar hakkında pek bilgim yok. Elimde G.Skill 8 GB Aegis DDR4 2133MHz CL 15 1.2V RAM var, bir tane daha aynı RAM'den almak istedim ama piyasada yok. Birkaç yerde var, onlar da 350TL-400TL civarı, çok pahalı. Uygun fiyata satan tek bir yerde buldum, Vatan Bilgisayar. Yalnız buraya kargo mevcut değil. Ben de elden alamıyorum, merkez dışında kalıyorum. Bu modele uygun, sorun çıkarmayacak 8 GB RAM tavsiye eder misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim, iyi forumlar. Ekran kartı GTX 1070,Anakart H110-pro-vd,İşlemci 6500,power Fsp Hydro 700 watt

Son düzenleme:
Aynı frekanslara sahip Kingston ya da Corsair Ram işinizi görecektir. Hepsiburada'da mevcut:

teşekkür ederim
8GB DDR4 Corsair Value Select 2133mhz CL15 peki bu ram ile uyumlu çalışırmı? yani donma kasma filan yaşarmıyım yada mavi ekran hatası

Son düzenleme:
teşekkür ederim
8GB DDR4 Corsair Value Select 2133mhz CL15 peki bu ram ile uyumlu çalışırmı? yani donma kasma filan yaşarmıyım yada mavi ekran hatası
Frekanslar uyduğu takdirde sorun yaşamazsınız ama yine de teyit etmek için satın almadan önce alacağınız yerden teyit alın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı