8 GB DDR4 RAM tercihi

Bütçe
460

EminErtknnn

Centipat
Arkadaşlar merhaba, dün DDR4 RAM alacaktım. Bu RAM'ler arasında kaldım. Sizce hangisi (sistem Intel H310 anakartlı)?

İnternetimde sorun var bakamıyorum da. Ramlerin intel ile uyumunu kontrol edin bir.

İşlemciyi henüz almadım i3 8100-9100F falan alacağım anakartım MSI H310Pro VDH-Plus
Kesinlikle önermem, 4 core 4 thread işlemciler Intel'in utanç kaynağı bir icadıydı. Uzak durun.

Nasıl yapacağım?
Dostum aç gogle amcayı. Yaz oraya markayı, gir siteye, ürünlerine git, almak istediğin ürünü bul, desteklenenlerde vardır. Eğer yoksa zaten alma bile rami büyük tongaya düşersin. 100 tl fazla ver corsair al.

Hocam performans olarak beni tatmin ediyor öncedende kullanmıştım zaten 1550TL'ye yoksa nerede anakart işlemci var :D
Dostum 1 sene sonra canın çoklu çekirdek isteyen bir oyun çeker o zaman beni hatırlarsın. Fiyatı 1550 TL olan anakart işlemciden pek de bir şey beklememek gerek bunun da farkındasın zaten.

Dostum aç gogle amcayı. Yaz oraya markayı, gir siteye, ürünlerine git, almak istediğin ürünü bul, desteklenenlerde vardır. Eğer yoksa zaten alma bile rami büyük tongaya düşersin. 100 tl fazla ver corsair al.

Dostum 1 sene sonra canın çoklu çekirdek isteyen bir oyun çeker o zaman beni hatırlarsın. Fiyatı 1550 TL olan anakart işlemciden pek de bir şey beklememek gerek bunun da farkındasın zaten.
Anladığım kadarıyla da sarı siteden falan 2. el almayı düşünüyorsunuz işlemci anakartı. Ryzen 5 1600 1200 e bulabilirsiniz. B450M anakartlar zaten sıfırları bile ucuz onu da ayarlarsınız zaten aynı fiyata geliyor. Hiç olmadı a320 anakart alırsın. Bile bile lades.

Dostum aç Google amcayı. Yaz oraya markayı, gir siteye, ürünlerine git, almak istediğin ürünü bul, desteklenenlerde vardır. Eğer yoksa zaten alma bile RAM'i büyük tongaya düşersin. 100 TL fazla ver Corsair al.

Sistemi kendime değil kardeşime topluyorum hocam, çoklu çekirdek isteyen oyunlarda pek gözü olduğunuda sanmıyorum kardeşimin Minecraft Valorant benzeri oyunları oynayacak :D

Eğer olmaz deseydi Ryzen 3 3100 alacaktım bende.

Dostum aç Google amcayı. Yaz oraya markayı, gir siteye, ürünlerine git, almak istediğin ürünü bul, desteklenenlerde vardır. Eğer yoksa zaten alma bile RAM'i büyük tongaya düşersin. 100 TL fazla ver Corsair al.

Anladığım kadarıyla da sarı siteden falan 2. el almayı düşünüyorsunuz işlemci anakartı. Ryzen 5 1600 1200'e bulabilirsiniz. B450M anakartlar zaten sıfırları bile ucuz onu da ayarlarsınız zaten aynı fiyata geliyor.

Evet hocam 2.el alıyorum ama pek de abartılacak bir sisteme ihtiyacı yok kardeşimin, Ryzen 5 1600 14nm falanda onun işini görmüyor (kendimden biliyorum :D )

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı