8 GB DDR5 RAM önerisi

Teşekkürler aynı özellikte daha ucuz fiyata var ama bunu almam daha mı mantıklı? Performans olarak aynısından alsam daha mı iyi olur?
Garanti olması açısından aynı part number olması daha iyi. Diğerleri de çalışabilir evet ama zamanlamalar farklı olabilir vesaire. 200 tl için o riski alabilir misiniz? Siz karar verin buna.
aynı leptop kullanıyoruz bende ram almak istiyorum denedin mi alınır mı cevaplarsan çok sevinirim teşekkürler

Garanti olması açısından aynı part number olması daha iyi. Diğerleri de çalışabilir evet ama zamanlamalar farklı olabilir vesaire. 200 tl için o riski alabilir misiniz? Siz karar verin buna.
aynı leptop kullanıyoruz bende ram almak istiyorum denedin mi alınır mı cevaplarsan çok sevinirim teşekkürler

Arkadaşların önerdiği RAM'ı aldım hocam 1 yılı geçti herhangi bir sorun yok rahatlıkla alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı