Teknosa'dan alabilirsiniz. PTTAvm'de güvenilir ama satıcııyı pek bilmiyorum.Teşekkürler aynısından alacağım. Bir de Teknosa veya PTTAvm üzerinden hiç online alışveriş yaptınız mı? Hangisi daha hızlı kargolar? İki siteden de hiç alışveriş yapmadım o yüzden kararsız kaldım.
Teşekkürler aynı özellikte daha ucuz fiyata var ama bunu almam daha mı mantıklı? Performans olarak aynısından alsam daha mı iyi olur?
aynı leptop kullanıyoruz bende ram almak istiyorum denedin mi alınır mı cevaplarsan çok sevinirim teşekkürlerGaranti olması açısından aynı part number olması daha iyi. Diğerleri de çalışabilir evet ama zamanlamalar farklı olabilir vesaire. 200 tl için o riski alabilir misiniz? Siz karar verin buna.
aynı leptop kullanıyoruz bende ram almak istiyorum denedin mi alınır mı cevaplarsan çok sevinirim teşekkürlerGaranti olması açısından aynı part number olması daha iyi. Diğerleri de çalışabilir evet ama zamanlamalar farklı olabilir vesaire. 200 tl için o riski alabilir misiniz? Siz karar verin buna.
Arkadaşların önerdiği RAM'ı aldım hocam 1 yılı geçti herhangi bir sorun yok rahatlıkla alabilirsiniz.aynı leptop kullanıyoruz bende ram almak istiyorum denedin mi alınır mı cevaplarsan çok sevinirim teşekkürler
aynı leptop kullanıyoruz bende ram almak istiyorum denedin mi alınır mı cevaplarsan çok sevinirim teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.