8 GB flash belleğe Linux dağıtımı önerisi

Debian veya Linux Mint kullanabilirsiniz.
Bunlar da bana sıradan geliyor...

Fedora kullanan arkadaşlar dağıtım içinde pek çok olumsuz şey sayabilir.
Paket yöneticisi android çakması ve terminal açmak çok adımlı işkence. Ancak kullanıcı dostu.

Hocam ben flasha kuracağım yine de sürücü kurmam gerekecek mi slax Linux indirmiştim onda sıkıntısız çalışmıştı.
Kurulumdan sonra kuracağız sürücüleri eğer gerekliyse. Siz bir dağıtım beğenin ve USB den başlatın bilgisayarı adım adım ilerleyelim.

Paket yöneticisi Android çakması ve terminal açmak çok adımlı işkence. Ancak kullanıcı dostu.

Kurulumdan sonra kuracağız sürücüleri eğer gerekliyse. Siz bir dağıtım beğenin ve USB'den başlatın bilgisayarı adım adım ilerleyelim.

Hocam peki son olarak galiba ben Linux Mint Xfce ve Lubuntu arasında kaldım. Sistemime hangisi daha uygundur? Siz bu sistemde hangisini kullanırdınız?

Paket yöneticisi android çakması ve terminal açmak çok adımlı işkence. Ancak kullanıcı dostu.
Ya zaten öyle Linux'un tadına varılcak dağıtımlar değil. Sizin önerdikleriniz de değil siz de biliyorsunuz. İşte yeni başlayacak adama dağıtım öneriyoruz yani. Bence Zorin gibi Windows'a yakın dağıtım kullanacağına daha çok içine girsin camianın. Debian gibi. Mint da başlangıç için iyi o yüzden söyledim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı