Flash belleğe Linux kurma ?

RuhsuzPinokyo

Kilopat
Başlıkta belirttiğim gibi 16 GB'lık bir Flash belleğim var. Buna herhangi bir linux veya XP, Windows 7 olabilir, kurmamız mümkün müdür acaba?

Nette açıkçası pek bir şey bulamadım.

Belleğin U3 bootable özelliği var ise Windows işletim sistemlerini kurabilirsin. Normal bir bellek ise ve sistemde HDD olarak tanımlayabiliyorsan linux kurabilirsin.

Toshiba marka 16 GB'lık datatraveler bir bellektir. O dediğiniz özellik hakkında malesef bir bilgim yok.
Sadece linux kurabilir ve çalıştırabilirsiniz.
NOT: BIOS özellikleriniz de hesaba katılmalıdır. BIOS üzerinde bu belleği HDD olarak görüp bootable yapabiliyorsanız her türlü işletim sistemi kurabilirsiniz.

Siz yazmadan ben deneme-yanılma yolu ile Linux Ubuntu programını flash bellekten açmayı başardım. Herkese teşekkür ederim.

Şuan tek sorunum, internete bağlanmıyor bilgisayarım. Ancak Microsoft Xp olarak bilgisayarı açtığımda, internet bağlantımda sorun var. Bu sorunu çözersem çok güzel olacak (benim açımdan).

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı