8 GB Kingston HyperX vs GSKILL RipjawsX

Aralarında "ya keşke bunu alsaydım" dedirtecek bir fark yok. Açıkçası hiç bir fark olduğunu da düşünmüyorum. Ben olsam Kingston HyperX'i tercih ederdim. Hep içimde bir sıcaklık var Kingstona karşı. Çok kararsız kalırsan yazı tura at.

Aralarında "ya keşke bunu alsaydım" dedirtecek bir fark yok. Açıkçası hiç bir fark olduğunu da düşünmüyorum. Ben olsam Kingston HyperX'i tercih ederdim. Hep içimde bir sıcaklık var Kingstona karşı. Çok kararsız kalırsan yazı tura at.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim ve daha sonra yazı tura atma fikrini beğendim :) . Yani sadece ısı sorunu filan olur mu diye bi sorayım dedim.

O.C atmayacaksan ram'ler ısınmaz dostum. Ben 16 gb soğutucusuz ram kullanıyorum ve sanal olarak çoklu işletim sistemi kullandığım zaman 11-13 gb ram kullanımı oluyor. Doğal olarak ısınıyor ram'ler. Ama bu bana bir performans kaybı yaşatmıyor. Ya kısaca şunu söyleyeyim. Ben hiç ram ısınmasından dolayı performans kaybı yaşayan bir kullanıcı görmedim. :) İkisinde de ısınma sorunu yaşamayacaksın, emin ol. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı