3 bin TL civarı FC 26 için gamepad önerisi

• Konuyu başlatan Noiryv
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 337
Arkadaşlar, kol elime ulaştı ve an itibarıyla kullanıyorum. DualShock 4'ten geçtiğim için ilk bir saat kadar afalladım ama artık alışmaya başladım. Hissiyatı gerçekten inanılmaz iyi. DS4'teyken Bluetooth'um olmadığı için kablolu oynamak zorundaydım, şimdi ise kol tamamen kablosuz olduğu için inanılmaz rahat hissettiriyor.

@kxy hocam, size bir şey sormak istiyorum:
Kolu şarj etmek için şarj istasyonuna USB kablosunu takıp kolu yerleştirmem yeterli mi, yoksa ek olarak yapmam gereken başka bir şey var mı?
Bir de kolu şu an sadece dongle ile takıp kullanıyorum, bunun dışında yapmam gereken bir ayar var mı?

Eki Görüntüle 2588739

İçinden çıkan kablonun bir ucunu bilgisayara, diğer ucunu şarj dock’una tak. Dongle’ı da şarj dock’una yerleştir. Ardından cihazı dock’a bıraktığında otomatik olarak şarj olmaya başlayacaktır.

Bunun dışında GameSir’ün uygulamasını indirip firmware güncellemesi yapabilir ve tuş atamaları, dead zone ayarları gibi ek ayarları da gerçekleştirebilirsin.

Kablo ile şarj istasyonunu bilgisayara bagla. Dongle ise sarj istasyonuna bagli kalsin. Boylece sarj istasyonu dongle gorevi gorecek. @Katipke hocamin videosu, buna bakarak gerkeenleri yapabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ederim

@Diavelin @kxy Hocamlar bu dongle ı şarj istasyonuna takma muhabbeti çok iyi fakat şey de yapabilir miyim sizce? Kolu dongle ile takıp oynasam full. Şarjı bittiğinde kablolu kullansam öyle şarj olsa sonra dongle ile kullansam bu şekilde kesintisiz kullanabilir miyim?

Çok teşekkür ederim

@Diavelin @kxy Hocamlar bu dongle ı şarj istasyonuna takma muhabbeti çok iyi fakat şey de yapabilir miyim sizce? Kolu dongle ile takıp oynasam full. Şarjı bittiğinde kablolu kullansam öyle şarj olsa sonra dongle ile kullansam bu şekilde kesintisiz kullanabilir miyim?
Emin ol, şarjı yetecektir; cihaz 14–16 saat arasında çalışabiliyor. Bu yüzden bunu kafana takmana gerek yok. Oynamayı bıraktıktan sonra akşam yatarken cihazı dock’un üstüne bırakman yeterli olacaktır.

Çok teşekkür ederim

Sarji yetiyor zaten, kablosuz kullanip oynamayi biraktiginda dock'a koyman yeter. Kaldirinca otomatik baglaniyor PC'ye. Pratik oldukcada.

Emin ol, şarjı yetecektir; cihaz 14–16 saat arasında çalışabiliyor. Bu yüzden bunu kafana takmana gerek yok. Oynamayı bıraktıktan sonra akşam yatarken cihazı dock'un üstüne bırakman yeterli olacaktır.

Haklısın sanırım hocam hem böyle daha pratik gibi.

Emin ol, şarjı yetecektir; cihaz 14–16 saat arasında çalışabiliyor. Bu yüzden bunu kafana takmana gerek yok. Oynamayı bıraktıktan sonra akşam yatarken cihazı dock’un üstüne bırakman yeterli olacaktır.

Sarji yetiyor zaten, kablosuz kullanip oynamayi biraktiginda dock'a koyman yeter. Kaldirinca otomatik baglaniyor PC'ye. Pratik oldukcada.
Gamepad bugün elime ulaştı ilk izlenimlerim gayet iyi. Online oyunlarda minimum gecikme için kablolu kullanmayı düşünüyorum. Kablolu ile dongle bağlantısı arasında fark mıdır? Bir de uygulamasından herhangi bir ayar yapmam gerekir mi?

Gamepad bugün elime ulaştı ilk izlenimlerim gayet iyi. Online oyunlarda minimum gecikme için kablolu kullanmayı düşünüyorum. Kablolu ile dongle bağlantısı arasında fark mıdır? Bir de uygulamasından herhangi bir ayar yapmam gerekir mi?

Kablo ile dongle arasinda gecikme farki yok, ikiside stabil 1000 Hz veriyor. Yukarida da dedigim gibi kabloyu sarj standina bagla, usb dongle'ıda standa bagla. Stand dongle gorevi goruyor boylece. Bataryasi yeterli oldugu icin gece yatarken standa koyman yeterli. Yukarida attigim videodan detayli bakabilirsin.

GameSir Connect uygulaması üzerinden firmware güncellemesi yapabilirsiniz.
Ayrıca oynadığınız oyunlara özel ayarlar oluşturabilirsiniz. Örneğin:
  • FPS oyunları oynuyorsanız Hair Trigger özelliğini açabilirsiniz.
  • Yarış oyunlarında Trigger Curve ayarını düzenleyerek gazın basınç hassasiyetini size en uygun hale getirebilirsiniz.
  • RGB aydınlatmaları dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.
  • Analoglardaki ve tetiklerdeki ölü bölgeyi (dead zone) kaldırabilirsiniz.
Yani uygulama sayesinde cihazınızı tamamen oyun tarzınıza göre özelleştirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı