annihilator Hectopat Katılım 12 Kasım 2015 Mesajlar 597 Makaleler 2 Çözümler 1 27 Aralık 2015 #11 Strix- dedi: Sanırım Anakartan kaynaklanıyor. Birçok problemi olduğunu duymuştum O Anakartın. Genişletmek için tıkla... Bunu duyduğum kötü oldu. Bu anakarttan almayı düşünüyordum. Mecbur artık MSİ B150M BAZOOKA alacağız. Strix- dedi: Sanırım Anakartan kaynaklanıyor. Birçok problemi olduğunu duymuştum O Anakartın. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ya ASUS H110M-C'nin bir problemi var mı ?
Strix- dedi: Sanırım Anakartan kaynaklanıyor. Birçok problemi olduğunu duymuştum O Anakartın. Genişletmek için tıkla... Bunu duyduğum kötü oldu. Bu anakarttan almayı düşünüyordum. Mecbur artık MSİ B150M BAZOOKA alacağız. Strix- dedi: Sanırım Anakartan kaynaklanıyor. Birçok problemi olduğunu duymuştum O Anakartın. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ya ASUS H110M-C'nin bir problemi var mı ?
Strix- Hectopat Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 334 Makaleler 1 27 Aralık 2015 #12 annihilator dedi: Bunu duyduğum kötü oldu. Bu anakarttan almayı düşünüyordum. Mecbur artık MSİ B150M BAZOOKA alacağız. Hocam peki ya ASUS H110M-C'nin bir problemi var mı ? Genişletmek için tıkla... ASUS H110M-C'nin bir Problemi olduğunu Duymadım ve Asus anakartlar Gönül rahatlığı ile alınabilir. BAZOOKA için aynı şeyi söyleyemem Onun hakkında'da Olumlu şeyler duymadım. Zaten biraz araştırırsanız Sizde Açılan Konuları Fark edersiniz.
annihilator dedi: Bunu duyduğum kötü oldu. Bu anakarttan almayı düşünüyordum. Mecbur artık MSİ B150M BAZOOKA alacağız. Hocam peki ya ASUS H110M-C'nin bir problemi var mı ? Genişletmek için tıkla... ASUS H110M-C'nin bir Problemi olduğunu Duymadım ve Asus anakartlar Gönül rahatlığı ile alınabilir. BAZOOKA için aynı şeyi söyleyemem Onun hakkında'da Olumlu şeyler duymadım. Zaten biraz araştırırsanız Sizde Açılan Konuları Fark edersiniz.