Sistem gereksinimleri muhtemel olarak böyle görünüyor. Günümüzde 8 GB RAM yeni oyunlar için pek iç açıcı görünmese de benim görüşümce oyunu orta veya düşük grafik ayarlarında oynayabilirsin.
Cyberpunk'a lazım olmasa da (kesin değil), RDR 2 için 16 GB RAM şart. Optimize olarak sorunlu bir oyun. Çok fazla drop yersiniz. Zaten artık 8 GB RAM devri kapandı. Bu oyunlar için olmasa bile 16 GB RAM'e geçmeniz gerekir.
@Lethal Blows neden aslı olmayan bir şeyi paylaşıyorsunuz ki? Zaten gereksinimler açıklanmıştı.
Aslı olmayan herhangi bir şey paylaşmadım Google'a arattığınızda ilk başta çıkan sistem önerilerini sundum insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz Technopat Sosyal'de insanlara laf sokmaya çalışmıyoruz.
Diğer arkadaşlarım minimum ve önerilen sistem gereksinimlerini iletmişler. Gerekli bilgileri onlardan sağlayabilirsiniz bana kalacak olursa evet bence de gereksiz yüksek görünüyor Pentium G4600 kullanıyorum GT 1030 ekran kartım ve 8 GB 2400MHz ram ile birlikte Full HD orta ayarlarda çoğu oyunu 60 FPS üzeri oynuyorum GTA 5 dahil ancak yeni nesil oyunlarda işlemci, RAM ve ekran kartı ne kadar zora girecek bilemiyorum.
i5-9600K ve 1660 Ti bir sistemim mevcut. RDR2 ve çıkınca Cyberpunk'ı kurmayı düşünüyorum. Şu an 8 GB 2666MHz RAM mevcut. 16 GB'a yükseltmem şart mı yoksa 8 GB RAM bu tür oyunlarda beni idare eder mi?