8 GB RAM Cyberpunk 2077 gibi oyunlar için yeterli mi?

Droplar yaşayabilirsiniz. Ek olarak o sisteme 8GB da hiç yakışmamış doğrusu .
Genelde geceleri lol atıyorum o yüzden yoksa 16gb'a tamamlamayı düşünüyordum. Nereye kadar lol
Bu yazdığınız minimum mu yoksa önerilen mi ? Eğer minimumsa işlemci gereksiz yüksek değil mi ?

• minimum:
    • işletim sistemi: Windows 7 or 10.
    • işlemci: Intel Core i5-3570K or AMD FX-8310.
    • bellek: 8 GB RAM.
    • ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 780 or AMD Radeon RX 470.
    • DirectX: sürüm 12.
    • depolama: 70 GB kullanılabilir alan.
    • ilave notlar: SSD recommended.
  • önerilen:
    • işletim sistemi: Windows 10.
    • işlemci: Intel Core i7-4790 or AMD Ryzen 3 3200G.
    • bellek: 12 GB RAM.
    • ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 or AMD Radeon R9 Fury.
    • DirectX: sürüm 12.
    • depolama: 70 GB kullanılabilir alan.

Resmi Cyberpunk 2077 sistem gereksinimleri.

Cyberpunk'a lazım olmasa da (kesin değil), RDR 2 için 16 GB RAM şart. Optimize olarak sorunlu bir oyun. Çok fazla drop yersiniz. Zaten artık 8 GB RAM devri kapandı. Bu oyunlar için olmasa bile 16 GB RAM'e geçmeniz gerekir.

Genelde geceleri lol atıyorum o yüzden yoksa 16gb'a tamamlamayı düşünüyordum. Nereye kadar lol

Bu yazdığınız minimum mu yoksa önerilen mi ? Eğer minimumsa işlemci gereksiz yüksek değil mi ?

Diğer arkadaşlarım minimum ve önerilen sistem gereksinimlerini iletmişler. Gerekli bilgileri onlardan sağlayabilirsiniz bana kalacak olursa evet bence de gereksiz yüksek görünüyor Pentium G4600 kullanıyorum GT 1030 ekran kartım ve 8 GB 2400MHz ram ile birlikte Full HD orta ayarlarda çoğu oyunu 60 FPS üzeri oynuyorum GTA 5 dahil ancak yeni nesil oyunlarda işlemci, RAM ve ekran kartı ne kadar zora girecek bilemiyorum.
Ne ortası, düşüğü. 1660 Ti ile High ayarlarda oynar.
Kısmet.

Son düzenleme:
i5-9600K ve 1660 Ti bir sistemim mevcut. RDR2 ve çıkınca Cyberpunk'ı kurmayı düşünüyorum. Şu an 8 GB 2666MHz RAM mevcut. 16 GB'a yükseltmem şart mı yoksa 8 GB RAM bu tür oyunlarda beni idare eder mi?
2x8 olursa daha iyi olur. Ayrıca çift kanaldan 5-10 FPS arttırır performansı.

Oyunların test edildiği birsürü video var onları izleyebilirsin.RDR2 gibi oyunlar bazı zamanlar 9-10 gb ram kullanabiliyor.Kesinlikle 8x2 yapmalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…