8 GB RAM ile 16 GB RAM birlikte çalışır mı?

Birincisi bu site Monster'a ürün tedarik eden Asnet'in B2C sitesi.
İkincisi Türkiye'nin ilk yerli Ram ve SSD markası Bigboy Asnetin kendi markası. Hatırlayanlar vardır 2004 mavi bilgisayar broşürlerinde yer alırdı . 4-32 GB arası IDE SSD'ler vardı. Ben dalga geçerdim 200 dolara 32 GB hardiske para verilirmi diye :) 200-300 dolar felandı .
Üçüncüsü Samsung Semi'nin 2003'den beri dağıtıcısı Asnet.
Dördüncüsü Kingston'ın 1997'den beri dağıtıcısı Asnet.
Beşincisi Bigboy sadece Samsung dram kullanıyor.
Altıncısı nerdeyse yaşımız kadar adamların tecrübesi var 1997'den beri ayaktalar ve sadece bu işi yapıyorlar.

Vatan Itopya gibi yerel bir firmada yapsın böyle sistem onunda linkini atalım. Monster yerli Bigboy yerli birbirini destekliyorlar.
Sadece oraya bakıp oradan yönlendirmen yanlış. Her şeye o siteyi atıyorsun. Uyumsuz olma ihtimali var RAM lerin. Kesin uyumlu diye bir şey yok.
 
Sadece oraya bakıp oradan yönlendirmen yanlış. Her şeye o siteyi atıyorsun. Uyumsuz olma ihtimali var RAM lerin. Kesin uyumlu diye bir şey yok.
Benim yönlendirmemle technopat'dan 15-20 kişi bu siteden alışveriş yapmıştır. Kimse böyle bir sorunla karşılaşmadı zaten sipariş sonrası müşteriyi arayıp uyum teyiti yapıyorlar. Ekşi google yorumlarına felan bakmanı tavsiye ederim. Hatta technopat ile video çekmelerini isteyelim.

 
Merhaba, benim Monster Abra A5 v15.5 laptopum var. Laptopuma RAM almak istiyorum ama 16 GB almak istiyorum. Sizce 16 GB RAM ile 8 GB RAM uyumsuzluk çıkarır mı?
RAM etiketinde uzunca bir kod yazar sayılarla harfler karışık. RAM'in kimliğidir o. O şekilde kendi raminizi araştırıp öğrenebilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı