8 GB RAM ile GTA 5 oynanır mı?

O iş öyle olmuyor, ah keşke ezber yapmasanız... 2X8 RAM daha iyi olur, buna da çift kanal RAM denir bu yüzden kullanılması tavsiye ediyor. Yani sadece 16 almak performans artışı sağlamaz belki kasmaları durdurur.
Hocam APU'ların performansıyla ilgili ben Türkiye'de bir rehber göremedim. Bildiğiniz bir kaynak varsa paylaşır mısınız?

Benim sana tavsiyem ayrı bir konu aç orada GTA 5 açabilecek bütçene göre bilgisayar toplayalım o sitelerden alınca işlemci nesli ekran kartının bit i falan bir sürü hile var bence yeni konu aç toplayalım.

Hocam APU'ların performansıyla ilgili ben Türkiye'de bir rehber göremedim. Bildiğiniz bir kaynak varsa paylaşır mısınız?
Rehberden kastınızı anlayamadım :(. Fakat isterseniz oyun testleri var. APU'lar için çift kanal tavsiyemiz aslında sadece APU'lara özgü değil işlemciler çift kanal RAM ile neredeyse 20FPS'ye kadar artış sağlıyorlar.
Bazı testler:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı