8 GB RAM ile GTA 5 oynanır mı?

8 GB ve 1050 Ti ile oynuyorum ve drop yiyorum. Yalan mı söylüyorum ben yani? :D

Dediğim gibi, drop girmiş bak. Bu durumda kafa karıştıran sen oluyorsun @Resul1780 :D

Ya kanka SSD ile alakalı işte benim arkadaşım laptoptan oynuyordu gayet stabilize bir şekilde 1050 ekran kartıyla. HDD artık çağ dışı kaldı oyunlar için kabul edilemez.

Gta 5 günümüz oyunu sayılmaz. 6gb ram ile oynanabiliyor.
4 GB RAM ile de oynanabiliyor mesele oynanabilmesi değil. Günümüz oyunu olmaması güncelleme almadığı anlamına gelmiyor. 8 GB RAM GTA V için yetersiz bir miktar.

4 GB RAM ile de oynanabiliyor mesele oynanabilmesi değil. Günümüz oyunu olmaması güncelleme almadığı anlamına gelmiyor. 8 GB RAM GTA V için yetersiz bir miktar.
Ya biz zaten yeterli demiyoruz elbette 16gb ram daha çok fps verir ama 8gb ram de drop yemez sadece fps maksimum %10 olacak şekilde az olur oynayışa hiç etkisi olmaz fps sayacını kapatırsan 60hz de fark bile etmezsin.

Ya biz zaten yeterli demiyoruz elbette 16gb ram daha çok fps verir ama 8gb ram de drop yemez sadece fps maksimum %10 olacak şekilde az olur oynayışa hiç etkisi olmaz fps sayacını kapatırsan 60hz de fark bile etmezsin.
GTX 1050+ i3 6100 işlemci ile 8 GB RAM orta-yüksek ayarlarda SSD üzerine kuruluyken ve sistemde gereksiz hizmetler, arka plan işlemleri kapalıyken bariz bir şekilde anlık düşüşler yaşıyordum. Bir dönem 2x16 GB RAM konfigürasyonuna geçiş yaptığımda bu sorunum düzelmişti fakat ana kartımda RAM'lere bağlı 2 adet pin koptuğundan dolayı tek RAM slotum bozulup 1x8 konfigürasyonuna döndüğümde aynı düşüşler tekrar yaşanmaya başlamıştı. Bu bahsettiğim olay yaklaşık 1.5 sene önceyken üstüne aldığı güncellemeleri siz düşünün. Siz arkadaşınızın deneyimine göre konuşuyorsunuz ben kendi deneyimime göre.

GTX 1050+ i3 6100 işlemci ile 8 GB RAM orta-yüksek ayarlarda SSD üzerine kuruluyken ve sistemde gereksiz hizmetler, arka plan işlemleri kapalıyken bariz bir şekilde anlık düşüşler yaşıyordum. Bir dönem 2x16 GB RAM konfigürasyonuna geçiş yaptığımda bu sorunum düzelmişti fakat ana kartımda RAM'lere bağlı 2 adet pin koptuğundan dolayı tek RAM slotum bozulup 1x8 konfigürasyonuna döndüğümde aynı düşüşler tekrar yaşanmaya başlamıştı. Bu bahsettiğim olay yaklaşık 1.5 sene önceyken üstüne aldığı güncellemeleri siz düşünün. Siz arkadaşınızın deneyimine göre konuşuyorsunuz ben kendi deneyimime göre.
Arkadaşım ,ben sayılır 5 senedir yanyanayiz ve benle beraber üstte çoğu kişi benle aynı görüşte ayrıca işlemciniz düşük ondan oluyordur. Bu oyun eski bir oyun hala eski ekran kartları 950 falan bile açıyor onerilen gereksinimi de 8gb ram. Neden hala ısrar ediyorsun ki açıp benchmark mi atıyım internetten ?
Fpsler aynıymış sandığımdan da kötü oyuna 8gb ramden fazlasına gerek bile yok umarım anlatabilmişimdir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı