8 GB RAM ile kasmayacak oyun önerisi

İmzada gözüküyor diye yazmadım ama yazayım.
RTX 4050 140W.
i5 12450H.

Sistemin iyi zaten RAM tek başına bir şey yapamaz RAM'in 4 bile olsa ekran kartın işlemcin oyunları rahat taşır hani bodycam gibi bir oyun oynamak hedef değil ise hemen hemen aklınıza gelen her oyunu açarsınız. Tavsiyem para varsa 16 falan yapın en kötü.

Sistemin iyi zaten RAM tek başına bir şey yapamaz RAM'in 4 bile olsa ekran kartın işlemcin oyunları rahat taşır hani bodycam gibi bir oyun oynamak hedef değil de hemen hemen aklınıza gelen her oyunu açarsınız.

RTX 4050 Bence güçlü bir ekran kartı değil. Ya ben ayarları yanlış yapıyorum ya da laptop sorunlu. Spider-Man'da en Low ayarlarda 20FPS Max ayarda 40FPS görüyor.

Artık bazı oyunlar RAM kaynaklı hata bile verebiliyor. Minimum 16 GB RAM isteyen oyunlar 8 GB RAM kapasitesine sahip bir bilgisayarda oyun açmak isterse hata verebiliyor.

O zaman i5 3540 R7 240 ve 128 GB RAM ile GTA 6 oynarım değil mi?

RTX 4050 bence güçlü bir ekran kartı değil. Ya ben ayarları yanlış yapıyorum ya da laptop sorunlu. Spider-Man'da en Low ayarlarda 20FPS Max ayarda 40FPS görüyor.

Dostum ayarlarda sorun vardır buradan anlatılmaz fakat intternetten araştır ben i3 6006U 8 GB RAM HD 520 ile bil Low ayarlarda 20 FPS rahat alırım fazla bile alır Denetim Masası'ndan güç seçeneklerini kontrol edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı