8 GB RAM ile "RAM yetersiz" uyarısı

İşletim sistemi
Windows 10

Mulliner

Centipat
Daha fazla  
RAM
8GB 3200MHz laptop
SSD veya HDD modeli
512GB Samsung SSD
Ekran kartı
GTX 1650
Anakart
bilmiyorum
İşlemci
Ryzen 5 4600H
Forza Horizon 5'te önerilen RAM 16 GB ama benim PC'de şu an 8 GB RAM var. Bir RAM slotu daha var ama şimdilik almayacağım. 8 GB RAM olmasına rağmen gayet iyi ve akıcı oynatıyor neredeyse takılma yaşamıyorum diyebilirim. Ancak oyun ara ara yetersiz sistem belleği diye uyarı veriyor. En son "yetersiz sistem belleği 9,4gb/7,4gb'' diye uyarı verdi. Sanırım o an için sistemin 9, 4 GB RAM'e ihtiyacı var. Sistemde ısınma olmuyor gerçekten rahat oynatıyor diyebilirim. Sizce bu bilgisayarıma zarar verir mi? (8 GB RAM'i 1-2 ay içerisinde almayı düşünüyorum)

eğer forzada bir dağ veya bütün şehri gören bi yere çıkarsan atması normal 8gb ram o kadarını göremez o oyunda zarar verirmi dersen çok fazla bişey olcağını düşünmüyom

Sanal belleği arttır hocam.
Sanal bellek 22gb şu an

eğer forzada bir dağ veya bütün şehri gören bi yere çıkarsan atması normal 8gb ram o kadarını göremez o oyunda zarar verirmi dersen çok fazla bişey olcağını düşünmüyom
Bilgisayar zorlanıyor olsa fazla fps düşüşü ya da takılma olur diye düşünüyorum. Fps düşüşü ya da takılma neredeyse hiç olmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı