KerOn
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- 8 GB
- Ekran kartı
- RTX 3050 4 GB
- İşlemci
- i5 11400h
Herkese iyi Sosyaller dostlar, laptopumda 8 GB RAM takılı. Last of Us'ın minimum 16 GB RAM istediğini biliyorum ve oyunu açmaya çalıştığımda RAM yetersizliği uyarısı alıyorum. Ancak YouTube'da ve Reddit'te birkaç kullanıcının bazı fixlerle 8 GB RAM ile oyunu oynayabildiğini yazdığını gördüm, örnek video:
Ne kadar araştırsam da bir fix bulamadım, ayrıca bir kullanıcı da oyunun v1.0.2 versiyonunda 8 GB RAM ile açmayı başardığını yazmış. Bu tür eski versiyonları bulmanın bir yolu var mıdır? Ya da bildiğiniz bir fix var mı?
Not: Yeni RAM almanın sorunu çözeceğini biliyorum, bu tür tavsiyeler yapmayın çünkü param yok. Sadece bu bileşenlerle oynamamın bir yolu var mı onu öğrenmeye çalışıyorum.
Ne kadar araştırsam da bir fix bulamadım, ayrıca bir kullanıcı da oyunun v1.0.2 versiyonunda 8 GB RAM ile açmayı başardığını yazmış. Bu tür eski versiyonları bulmanın bir yolu var mıdır? Ya da bildiğiniz bir fix var mı?
Not: Yeni RAM almanın sorunu çözeceğini biliyorum, bu tür tavsiyeler yapmayın çünkü param yok. Sadece bu bileşenlerle oynamamın bir yolu var mı onu öğrenmeye çalışıyorum.
Son düzenleme: