AnarionV Hectopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 74 Çözümler 1 1 Eylül 2023 #1 Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi. AMD ekran kartı sürücüsünü kurduktan sonra böyle oluyor, sebebi nedir?
Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi. AMD ekran kartı sürücüsünü kurduktan sonra böyle oluyor, sebebi nedir?
Çözüm AnarionV 3 Eylül 2023 neXusTS dedi: Allah Allah bir fikrim yok o zaman MSConfig ayarıyla da alakası yok durumun. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu sanırım çözdüm. Onboard ram var 4gb, onda arıza var bu yüzden o hataları veriyormuş.
neXusTS dedi: Allah Allah bir fikrim yok o zaman MSConfig ayarıyla da alakası yok durumun. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu sanırım çözdüm. Onboard ram var 4gb, onda arıza var bu yüzden o hataları veriyormuş.
KS KS AnarionV Hectopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 74 Çözümler 1 1 Eylül 2023 #11 ahmet can balcı dedi: Tamam hocam APU'ya fazla RAM vermişsiniz. APU'ya verdiğiniz RAM'i tekrar 2 GB'a düşürün. Genişletmek için tıkla... Hocam ben hiçbir şeye ellemedim, nasıl düşüreceğimi bilmiyorum. Adanmış bellekler zaten 2gb. Son düzenleme: 1 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
ahmet can balcı dedi: Tamam hocam APU'ya fazla RAM vermişsiniz. APU'ya verdiğiniz RAM'i tekrar 2 GB'a düşürün. Genişletmek için tıkla... Hocam ben hiçbir şeye ellemedim, nasıl düşüreceğimi bilmiyorum. Adanmış bellekler zaten 2gb.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #12 AnarionV dedi: Evet APU kullanıyorum, zaten 8 GB RAM'den kestiği vakit 5.88 GB'a düşüyordu. Ama şimdi böyle oldu. Hocam bunu yapıyorum ama bir süre sonra kendi kendine yeniden başlatılıyor ve eski haline dönüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam VRAM için BIOS'a girmeniz gerekiyor bende 16 GB RAM var arada VRAM'i 4 yapıyordum manuele ayarlayın 2 GB verin. Artı 0 Eksi
AnarionV dedi: Evet APU kullanıyorum, zaten 8 GB RAM'den kestiği vakit 5.88 GB'a düşüyordu. Ama şimdi böyle oldu. Hocam bunu yapıyorum ama bir süre sonra kendi kendine yeniden başlatılıyor ve eski haline dönüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam VRAM için BIOS'a girmeniz gerekiyor bende 16 GB RAM var arada VRAM'i 4 yapıyordum manuele ayarlayın 2 GB verin.
KS KS AnarionV Hectopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 74 Çözümler 1 1 Eylül 2023 #13 neXusTS dedi: Hocam VRAM için BIOS'a girmeniz gerekiyor bende 16 GB RAM var arada VRAM'i 4 yapıyordum manuele ayarlayın 2 GB verin. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım, zaten 2gb verilmiş durumda. Artı 0 Eksi
neXusTS dedi: Hocam VRAM için BIOS'a girmeniz gerekiyor bende 16 GB RAM var arada VRAM'i 4 yapıyordum manuele ayarlayın 2 GB verin. Genişletmek için tıkla... Hocam baktım, zaten 2gb verilmiş durumda.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2023 #14 AnarionV dedi: Hocam baktım, zaten 2 GB verilmiş durumda. Genişletmek için tıkla... Allah Allah bir fikrim yok o zaman MSConfig ayarıyla da alakası yok durumun. Artı 0 Eksi
AnarionV dedi: Hocam baktım, zaten 2 GB verilmiş durumda. Genişletmek için tıkla... Allah Allah bir fikrim yok o zaman MSConfig ayarıyla da alakası yok durumun.
KS KS AnarionV Hectopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 74 Çözümler 1 3 Eylül 2023 #15 neXusTS dedi: Allah Allah bir fikrim yok o zaman MSConfig ayarıyla da alakası yok durumun. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu sanırım çözdüm. Onboard ram var 4gb, onda arıza var bu yüzden o hataları veriyormuş. Artı 0 Eksi Çözüm
neXusTS dedi: Allah Allah bir fikrim yok o zaman MSConfig ayarıyla da alakası yok durumun. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu sanırım çözdüm. Onboard ram var 4gb, onda arıza var bu yüzden o hataları veriyormuş.