Özgür343 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2014 #11 Akif dedi: Anakartınız nedir? Genişletmek için tıkla... Asus M5A97 Evo R2.0 Akif Bey.
Eray Savage Megapat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 555 Çözümler 2 10 Ekim 2014 #12 BIOS pilini çıkararak sıfırlayabilirsin.
Özgür343 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2014 #13 Eray Savage dedi: BİOS pilini çıkartarak sıfırlayabilirsin Genişletmek için tıkla... İşte tekrar takamayabilirim diye korkuyorum.
Eray Savage dedi: BİOS pilini çıkartarak sıfırlayabilirsin Genişletmek için tıkla... İşte tekrar takamayabilirim diye korkuyorum.
Onur Özdemir Hectopat Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 311 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Ekim 2014 #14 Kardeşim. RAM'in tek slot aşağıda ise nasıl takılcağı yazıyor olmaz ise RAM'i iade edersin.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 10 Ekim 2014 #15 Nasıl çıkardıysanız o şekilde takabilirsiniz.
Özgür343 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2014 #16 THE_MILLER dedi: Bilgisayar özellikleri hakkında hiç bilgi vermemişsin. Arkadaşların dediği bios update ve ram slotlarını ayarlamadan sonra yine düzelmezse Aida64 HTML Raporu Oluşturma (Resimli anlatım) raporunu eklersin. Genişletmek için tıkla... O rapor ne işe yarıyor? Onur Özdemir dedi: Kardeşim. RAM'in tek slot aşağıda ise nasıl takılcağı yazıyor olmaz ise RAM'i iade edersin. Eki Görüntüle 26360 Genişletmek için tıkla... İlk kurduğumda çalışıyordu ramler format attım böyle oldu yani format attım diye yerinden oynayacak hali yok herhalde. Ama yine bakarım sağolun. Akif dedi: Nasıl çıkardıysanız o şekilde takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... UEFI olmayan Windows 8.1 ile alakası yoksa denerim.
THE_MILLER dedi: Bilgisayar özellikleri hakkında hiç bilgi vermemişsin. Arkadaşların dediği bios update ve ram slotlarını ayarlamadan sonra yine düzelmezse Aida64 HTML Raporu Oluşturma (Resimli anlatım) raporunu eklersin. Genişletmek için tıkla... O rapor ne işe yarıyor? Onur Özdemir dedi: Kardeşim. RAM'in tek slot aşağıda ise nasıl takılcağı yazıyor olmaz ise RAM'i iade edersin. Eki Görüntüle 26360 Genişletmek için tıkla... İlk kurduğumda çalışıyordu ramler format attım böyle oldu yani format attım diye yerinden oynayacak hali yok herhalde. Ama yine bakarım sağolun. Akif dedi: Nasıl çıkardıysanız o şekilde takabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... UEFI olmayan Windows 8.1 ile alakası yoksa denerim.
E Eothraen Ziyaretçi 10 Ekim 2014 #17 Aynı anakart ve bellekleri kullanıyorum bende bir sorun yok. Ramleri yanlış takmışsınız.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.506 Makaleler 35 Çözümler 78 10 Ekim 2014 #18 Bilgisayarının özelliklerini detaylı olarak veriyor. Anakart kitapçığına halen bakmamışsınız.
Özgür343 Hectopat Katılım 26 Mayıs 2014 Mesajlar 265 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2014 #19 Silinen üye dedi: Aynı anakart ve bellekleri kullanıyorum bende bir sorun yok. Ramleri yanlış takmışsınız. Genişletmek için tıkla... THE_MILLER dedi: Bilgisayarının özelliklerini detaylı olarak veriyor. Anakart kitapçığına halen bakmamışsınız. Genişletmek için tıkla... Baktım RAM'leri çıkarıp taktım ikisi de mavi olan slotlarda ama hala aynı.
Silinen üye dedi: Aynı anakart ve bellekleri kullanıyorum bende bir sorun yok. Ramleri yanlış takmışsınız. Genişletmek için tıkla... THE_MILLER dedi: Bilgisayarının özelliklerini detaylı olarak veriyor. Anakart kitapçığına halen bakmamışsınız. Genişletmek için tıkla... Baktım RAM'leri çıkarıp taktım ikisi de mavi olan slotlarda ama hala aynı.
E Eothraen Ziyaretçi 10 Ekim 2014 #20 Bios sürümünüz güncel mi ? Ayrıca şimdi gördüm ramlerinizi CL9 profil değerlerine alın.