8 GB RAM kullanımı %100 olup FPS düşüyor

396162

Hectopat
Arkadaşlar 8 GB'lık RX570 ekran kartından 4 GB RX 5500 XT'ye geçtim ama RAM kullanımı çok arttı. Bu yüzden oyunlarda drop yiyiyorum. Mesela GTA 5 şehirde dolaşırken %90 ve %100 arası RAM kullanıyor. Boşta RAM değerleri normal. Chrome 3 sekme açık şu an %43 kullanıyor 8 GB RAM'i. RAM'i 16 yapmadan sorunu çözmenin bir yolu var mı? RAM'i 16 yapmam için 1 ay beklemem lazım. Para yok şu an. Sizce neden RX 5500 XT 4 GB, RX570 8 GB'dan kötü performans veriyor? (her oyunda)

Arkadaşlar 8 GB'lık RX570 ekran kartından 4 GB RX 5500 XT'ye geçtim ama RAM kullanımı çok arttı. Bu yüzden oyunlarda drop yiyiyorum. Mesela GTA 5 şehirde dolaşırken %90 ve %100 arası RAM kullanıyor. Boşta RAM değerleri normal. Chrome 3 sekme açık şu an %43 kullanıyor 8 GB RAM'i. RAM'i 16 yapmadan sorunu çözmenin bir yolu var mı? RAM'i 16 yapmam için 1 ay beklemem lazım. Para yok şu an. Sizce neden RX 5500 XT 4 GB, RX570 8 GB'dan kötü performans veriyor? (her oyunda)

Ben 6 GB RAM ekran kartı 2 GB ile oynuyordum laptop ile hiç donma kasma takılma falan yoktu ayarlarım düşükte yükseğe alınca FPS 30 oluyor fakat yine takılma olmuyordu. Sanırım senin RAM'lerde sıkıntı vardır veya ekran kartında.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı