8 GB RAM var ama 2, 36 kullanılabilir

Furbolvion

Hectopat
Bilgisayarı tamire göndermiştim. Geldiğinde bir baktım 8 GB RAM varken 2, 36 kalmış. 64 Bit'di şimdi 32 Bit. Niye böyle yardım eder misiniz?

Dxdiag'a girip baktığımda hala 8 GB yazıyor, ama bilgisayara özellikler dediğimde 2, 36 kullanılabilir. Nasıl düzeltebilirim?

Bu arada bilgisayarcıya vermeden önce kullanılabilir 7, 85'di şimdi bayağı düşmüş.

Dosya Ekleri

• a.PNG
    a.PNG
    4 KB · Görüntüleme: 48
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    6 KB · Görüntüleme: 97
32 bit format attığı için böyle olmuş, 64 bit format atın.

Bilgisayarı tamire göndermiştim. Geldiğinde bir baktım 8 GB RAM varken 2, 36 kalmış. 64 Bit'di şimdi 32 Bit. Niye böyle yardım eder misiniz?

Dxdiag'a girip baktığımda hala 8 GB yazıyor, ama bilgisayara özellikler dediğimde 2, 36 kullanılabilir. Nasıl düzeltebilirim?

Bu arada bilgisayarcıya vermeden önce kullanılabilir 7, 85'di şimdi bayağı düşmüş.
Windows 64 bit format attırın geri.

Bu program vasıtasıyla 64 bit iso dosyasyını indirip Rufus ile USB belleğe yazdıktan sonra temiz kurulum yapabilirsiniz.
Tabii dosyalarınızı bir belleğe veya bulut sürücüye yedeklemeyi unutmayın. :D

ISO indirmeye çalıştım ama ürün anahtarı istiyor. Ürün anahtarı nerede yazıyor bir türlü bulamadım gitti. Baktım adam orijinal atmış. CMD'ye slmgr /xpr yazınca belli oluyormuş zaten. Bilgisayar kısmında etkinleştirildi yazıyor ama kodu bulamıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı