8 GB RAM yetersiz kalıyor

Oyun içi ekran kartı kullanımı sıcaklığı işlemci sıcaklıgı kullanımı RAM kullanımı FPS gibi değerleri dedim hocam ben Afterburner için.

Değerleri attım bakabilirsin.

8 GB RAM ile Minecraft çok rahat oynanır. TNT benchmark yapmıyorsan bilgisayarda kaynak tüketen başka bir şeyler vardır.

Boştayken %40 RAM kullanımı var Minecraft'a girdiğimde ise %90 %96 civarlarında geziyor.

Güzel bir format atın Windows 10.
Sonra sürücüleri güncelleyin.
İle sistemi rahatlatın.

Attığın BAT dosyasından virus bulaştı? Defender'deki izinlerimi kaldırdı.

Son düzenleme:
Değerleri attım bakabilirsin.

Boştayken %40 RAM kullanımı var Minecraft'a girdiğimde ise %90 %96 civarlarında geziyor.

Attığın BAT dosyasından virus bulaştı? Defender'deki izinlerimi kaldırdı.
Kusura bakmayın cezalı olduğumdan ancak yazabildim. BAT dosyasında virüs yoktur açıp inceleyebilirsiniz. Birçok gereksiz programı kaldırır. Telemetry'leri kaldırır. Performans ayarları yapar. Birçok yerde temizlik yapar.
Nacizane tavsiyem windows kurduğumda ilk işim Defender'ı devre dışı bırakmaktır. Çok gereksiz uyarı verir. Performansı törpüler. Yerine eset gibi hafif birşey kullanın.

Kusura bakmayın cezalı olduğumdan ancak yazabildim. BAT dosyasında virüs yoktur açıp inceleyebilirsiniz. Birçok gereksiz programı kaldırır. Telemetry'leri kaldırır. Performans ayarları yapar. Birçok yerde temizlik yapar.
Naçizane tavsiyem Windows kurduğumda ilk işim Defender'ı devre dışı bırakmaktır. Çok gereksiz uyarı verir. Performansı törpüler. Yerine ESET gibi hafif bir şey kullanın.

Defender'deki izinlerimi kaldırdı Regedit'e baktığımda spynet RAT'ını gördüm.

Defender'deki izinlerimi kaldırdı Regedit'e baktığımda spynet RAT'ını gördüm.
Başka bir programdan almış olabilirsiniz. Size verdiğim github'da yayınlanan kodları açık binlerce insanın indirip kullandığı bir programdır. Dosyayı açarsanız her işlemin açıklaması vardır. Seçtiğiniz seçeneklere göre işlem yapar. Virus, spyware atmaz.

Başka bir programdan almış olabilirsiniz. Size verdiğim GitHub'da yayınlanan kodları açık binlerce insanın indirip kullandığı bir programdır. Dosyayı açarsanız her işlemin açıklaması vardır. Seçtiğiniz seçeneklere göre işlem yapar. Virus, spyware atmaz.

Bu nasıl oldu o zaman? Bilgisayar kendi kendine çözünürlük değiştirdiği bile oldu Malwarebytes de taratınca bir sürü virüs buldu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı