alieren2222
Centipat
RAM'im 8 GB 16 GB yaparsam oyunlarda bayağı FPS farkı görebilir miyim?
Crysis serisi, GTA 5, FH4'te farkı hissedersiniz bence değer, RAM tek kanal 8 mi yoksa 4+4 mü? Eğer 4+4 ise RAM'leri satın eğer tek modül 8 ise yapılacak tek şey aynısından bi' tane daha almak, alırdım yerinizde olsam
bilgisayarın tam modelini öğrenmelisin, kutusunda yazar muhtemelen ardından ürünün tam kodunu yazıp sitesine gideceksin orada yazıyor olabilir eğer yazmıyorsa ürününü Youtube'a yazıp ram yükseltme videolarına falan bakarsın öyle anlarsın o da yoksa açarsın içini bakarsın sonuçta ram yükselteceğin zaman gene açacaksın alıştırma olmuş olurKonudan bağımsız olarak bir şey soracağım sistemdeki RAM'in 4+4 olduğunu veya tek kanal 8 olduğunu nasıl anlayabilirim?
Bilgisayarın tam modelini öğrenmelisin, kutusunda yazar muhtemelen ardından ürünün tam kodunu yazıp sitesine gideceksin orada yazıyor olabilir eğer yazmıyorsa ürününü YouTube'a yazıp RAM yükseltme videolarına falan bakarsın öyle anlarsın o da yoksa açarsın içini bakarsın sonuçta RAM yükselteceğin zaman gene açacaksın alıştırma olmuş olur![]()
Anakarttaki ram slotlarına bakacaksınız, 2 tane ram varsa çift kanaldırBenim kasa toplama o yüzden ürünü tam bilmiyorum kutusu filan yok yani içini açabiliyorum da nasıl anlayacağım tek kanal olduğunu nasıl gözükmesi gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.